EMMET: jsem se na to ze zvedavosti koukal, ale nejak mi neprijde ze by clovek mohl urcit kterej port bude co delat, a mel vic moznosti jak dva motory. Plus tam neni moznost vyuzit vyhodu ze muzou fungovat jako servo. Ale tahle aplikace vyuziva ten mensi PupF hub!
Jinak jsem ale objevil sarioelovo video kde to vypada ze jde novej hub ovladat prez aplikaci buwizz. Sice je to "totally working", ale kdyz to clovek dokouka do konce, tak zjisti ze opet neni moznost vyuzivat motory jako servo:
Control LEGO Control+ with BuWizz app: TOTALLY WORKING!
https://www.youtube.com/watch?v=NwR3cLRQFsE
A taky nejde motory stackovat na jeden vystup jako u stareho:(
Za danych okolnosti me pro volnou tvorbu zatim stale vychazi stare power functions (v kombinaci sbrick/buwizz) jako vyhodnejsi. Mj, clovek muze pripojit i osvetleni kdyz je hracicka:D
Ale to je jen moje osobni preference, a z casti takhle mluvim i proto ze mam starych PF motoru urcitej repertoar, a mam i 3 serva... Takze pro me neni motivace touzit po novym powered up. (spis bych chtel ten sbrick, dva:) Prijde mi ze je i vetsi skala moznosti pro zpusoby umisteni starejch PF motoru. Ale jak rikam je to individualni a nechtel bych od novejch PupF nikoho odrazovat. Nicmene gyro a akcalerometr pro me zrovna neni adekvatni protivaha omezenych moznosti v kombinacich vyuziti. Ale tak snad na tom lego jeste zapracuje:)