JANFROG: zrovna jsem to chtel navrhnout, postavit detem nejakej buldozer, nebo treba angazovat 42030 :D Ale je mi jasny ze tim se ten uklid protahne o dalsich pul hodiny hrani.
WERT: nemuzu si pomoct ale kdyz tam vidim ty deti jak v tom pytli s legem sedej tak mi to evokuje:
:D
ja jsem jako dite mel na lego jednu krabici, a kdyz jsem si s tim hral tak to proste bylo vysipany na podlaze vsechno kolem me:) Pak jsem to samozrejme musel vsechno uklidit. A nebudu vam lhat, ze jsem obcas nejakej dilek zasantrocil. :( Ale to bylo trochu dany i tim ze jsem mel z lega postaveny svoje MOC se kterejma sem si hral i mimo stavebni proces. Sice ze jsem mel treba nejaky vozitka atd a s nima jsem podnikal ruzny mise po pokoji, potazmo byte...
Jako jo, dneska na to pohlizim uplne jinak, ale tenkrat to byla proste predevsim hracka, no. Tzn i ty veci z toho postaveny.. Zase ne ze bych to tahal nekde po venku to vubec. Ale mam rodice rozvedeny od svejch 8mi let, mezi kterejma jsem tak nejak svobodne pendloval. A s tim byla spojena i nekonzistence uchovani toho lega, no..
Ale jinak musim teda konstatovat, ze z detsvi jsem mel tak nejak v mysli ze mam obrovskou hromadu lega. Nektery ty sety mi prisly velky, ale kdyz jsem to po mnoha letech privezl od mamy ze to nejak zkompletuju, tak v porovnani s jednim dnesnim vetsim technic setem musim konstatovat, ze ono toho vlastne zas tak moc nebylo, a ty sety na dnesni pomery tenkrat vubec nebyly velky.. Az jsem byl vlastne prekvapenej jak malo toho vlastne je, jak maly vlastne tenkrat ty sety byly..