EMMET: to asi moc nejde. xl motor ma velky moment, ale pri zprevodovani ztratis hodne vykonu ve ztratach v ozubenych kolech. procital jsem nejaka fora na eurobricks, a zaver je ze cim min prevodu tim lip, i diferencial dost zere vykon. nejlepsi to je pripojit priimo. co jsem nasel, ten nejrychlejsi model z tech co pouzivaji M/L/XL power functions motory mel na kazdem kole primo pripojeny L motor, coz je ten s nejvetsi rychlosti. a stejne nebyl moc rychly.
HONCKA: k te rc bugine taky byly nahradni dily (narazniky, tlumice, ovladani atd.), ale nebyl zrovna ten zaves kola. urcite k drazsim modelum bude vice dilu.
ovladani z tabletu je nahouby, ale psal jsem ze to ovladam z gamepadu, program v tabletu to jen preposila do sbrick.
plynulou regulaci zataceni a plynu to samozrejme ma, proc by nemelo?
tenhle cinsky motor na neutralu taky moc nebrzdi, takze musim brzdit zpateckou.
sel jsem cestou nejmensiho odporu - tablet uz jsem mel, sbrick taky, gamepad taky, jedine co chybelo byl silny motor. kdybych kupoval rc vybaveni, tak to musim upravovat na kompatibilitu s legem a to se mi nechtelo. nevim co myslis pojmem "+- desetina", "540 motor", v rc dilech se nevyznam. cil byl postavit neco rychleho pokud mozno s tim co uz mam. samozrejme bych mohl koupit nejake poradne rc auto, ale to znamena zaplatit par tisic. ten motor z ciny me stal 450 Kc.
NOIK: bohuzel, ja sem na fotky marny, a obzlvast na videa. zkusim nejak zmerit rychlost, to bude pro me vetsi zabava. ale zkus youtube lego buggy motor nebo neco takoveho, podbne stavela spousta lidi.