• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    GORDHART: jerab! :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    RSZ: Hlavně na co sporťák, když můžeš mít AROCSe! :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CHEWBACCA: dededesitku?????? wtf :) tak dva litry max :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..já jen musím napsat, že máloco mě tak míjí jako sporťáky z technicsu.. míjí mě to i normálně, ale z toho lega mi to přijde vyloženě ošklivé. Naštěstí je pořád v nabídce dost jiných "hejbacích" setů, které kupujeme. Dítě to má naštěstí stejně.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ANGELFREE: zamiloval jsem se do té doby než jsem viděl cenu :-) desetník je moc. Pořídim Panigalku jako fanda Ducati, ta cena je únosná i když se mi tolik nelíbí jako toto.
    KAERO
    KAERO --- ---
    a jak na to tak koukam, tak mi to prijde lepsi nez porsche nebo bugatti (vernosti k predloze). nechcete nekdo dat hlasovani? :)
    NOIK
    NOIK --- ---
    prostě takový klasický lego pro Kouďáky
    BATY
    BATY --- ---
    ROENICK: To neni kabelka ale sportovní taška, ve které máš věci do fitka nebo na tenis...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    me se to celkem libi

    ta kabelka :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    ANGELFREE: uz jsem tu zminil, ze vetsina superaut z technicu mi prijde jak s rozbitou karoserii. vyhoda lamborghini je, ze tak vypada uz samotne auto, tak mi dokonce prijde ze ten model je dobry a verny :)

    ale! velke plus, vraci se k historii technicu, a prevodovka jde zespodu krasne videt jak funguje. ale i tak je tam prilis skrytych mechanismu. ale treba bude karoserie snadno sundavatelna? (asi ne)

    GREW: levne pokusy z ciny neexistuji, cinani kopiruji zdarile MOCy :)
    GREW
    GREW --- ---
    ANGELFREE: Teda, nevim. Na prvni pohled to vypada celkem fajn, ale kdyz se zamerim na detaily, treba jako blatniky nad zadnima kolama atd. tak to na me trochu pusobi trochu jako "levnej pokus z ciny". Ale na druhou stranu, tak na me pusobi vetsina tehle velkejch "znackovejch" lego technic aut...
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    tak už je 42115 venku ofiko od lega



    LEGO Technic Lamborghini Sián supercar officially unveiled [News] | The Brothers Brick | The Brothers Brick
    https://www.brothers-brick.com/...8/lego-technic-lamborghini-sian-supercar-officially-unveiled-news/
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Kdyby někoho zajímalo, tak tuto sobotu bude první závod letošního Lego Technic Truck Trialu, více indfo na ofiko stránkách. http://www.artpeter.net/trucktrial/LTTT8.php#1 Já nějak zas zanedbal přípravu, tak jsem stavěl posledních několik nocí... Ještě to budu teda dodělávat, interiér ani kabina nejsou dodělané, ale základ hotovej, jsme zvědavej jak to bude fungovat, na zadních nápravách jsme poprvé použil samosvorné torsenovy diferenciály, tak snad t bude k něčemu dobré. :)

    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    googiím novinky ohledně technic lamborghini 42115 a vyskočí na mě lepin verze. je to vtipný protože i bugatti chiron byl na trhu dřív od lepinu než od lega %-/

    EMMET
    EMMET --- ---
    BATY: Buď mají něco jako neoficiální doživotní záruku, přičemž kus za kus je lepší než účtenka. A nebo prostě chtějí vědět, co se s tím stalo a pošlou rozbité servo elektronávrhářům.
    BATY
    BATY --- ---
    DIXIE: Já jsem vyplnil ten formulář na webu a dnes mi psali z Lega, že mi posílají nové servo... Přitom už to mám 5 let, tak je to po záruce a ani účtenku nechtěli, nic. Akorát teda by rádi to staré zpátky. Takže to budu muset rozebrat. Snad to počká do zimy :D
    BATY
    BATY --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER: Tak finální resumé.
    Díky DICK85!
    Vytisknul mi pytlík pastorků pro strejčka příhodu.
    Pasuje tam řádně natěsno, nalisoval jsem ho tam s citem pomocí svěrky, drží jak svině takže ani lepit netřeba. Mašinka má zas sílu jako bejk.
    Rozhodně při rozborce doporučuji mít pájku po ruce, drátky od fochu baterek jsou hodně vágně přiletovány, a oba upadli bez většího odporu...
    Kdyby někdo řešil podobný problém. Mám ještě spoustu pastorků navíc. Dám je za stejnou cenu jako mě je nechal DICK85, aneb za odvoz ;)
    Ještě jednou díky!
    BATY
    BATY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam