KAERO: Jako někdo, kdo hledá figy pohmatem můžu říct, že na to jsou více méně dva fígle, první je, kouknout do katalogu a vybrat si, jaký konkrétní předmět je unikátní v daném figu, a pak stačí jen hmatat. Třeba u série 21, když to vezmu zleva (indián) - asi bych šel po té přilbě, i když může být na pohmat podobná s "vlasy" od tanečnice (druhá řada v pravo), tak pak pokud mám dva co jsou nejisté, v konkrétním pytlíku hledám buď štít (indián) nebo mikrofon (zpěvačka). Dost se tam plete torzo, už párkrát jsem si ho spletl s něčím jiným, ale zatřepáním to jde rozlišit:
Některé serie mají uplně jasné tvary, třeba zde delfín, letadlo, nebo koňské nohy. Pak je tu četnost figurek, celý balík je myslím 50 pytlíků, kde ne všechny jsou zastoupené rovnoměrně.
Pak existovala metoda č.2, kdy se dalo identifikovat, co je uvnitř podle "kódu" vyraženého na pytlíku, ale to bys nejdřív musel rozbalit všechny, a podle toho určit, co odpovídá jaké figu. A po pravdě, když jsem to kdysi zkoušel, moc mi to nesedělo :)
Ale tu loonely tunes serii nemám ošahanou, moc se mi nelíbí, jsem zastáncem spíš klasických povolání :)