• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    KAERO: Super pásy.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Novy alternativni MOC k rypadlu - Spirograf. Vnucka byla nadsena, malovala si s tim cele odpoledne - menila pastelky, delky, pomery stran. Jeste hodlam pridat regulator rychlosti.

    BONGI
    BONGI --- ---
    Koupil jsem od souseda tasku lega -mix za 500. Dalo to trosku trideni, hledani a doplneni asi 10 kosticek a kompletoval jsem z toho krome nasledujicich setiku na fotkach jeste celeho Harry Pottera- Expecto Patronum a asi 10 postavicek navic. Na Pottera jsem udelal krabici a dostala ho vnucka k svatku.

    KAERO
    KAERO --- ---
    MIKEE: jo, kdyz si prectes vsechnu tu diskuzi kolem, a pak zjistis ze nejaky idiot nechce pridat dve ikonky, protoze chteli udrzet minimalni sadu (cca 100) ikonek, a rozhodli se ponechat ovladani svetylka misto senzoru vzdalenosti, tak to je fakt napikacu.

    JANFROG: zkousel jsem rozjet tu patchovanou verzi, a nedal jsem to. venoval jsem tomu jeden vecer, a ty webove technologie vubec neumim a nedogooglil jsem proc mi to nejelo. ja sem holt jen trochu schopnejsi BFU.
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    MIKEE: > 99 little bugs in the code, 99 little bugs in the code, take one down, patch it around, 127 little bugs in the code ...
    To pobavilo, neznal jsem.
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    KAERO: No jo. Ale co jsem pochopil tak patch uz na to je, tak si proste udrzuj vlastni verzi :-)
    (ale jo, uznavam, ze chce nejaky cas a usili - ja si takhle udrzuji vlastni ohackovane verze vseho mozneho od kernelu pro simulatory takze mi to uz ani neprijde nejake nenormalni :-)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    KAERO: no znis tam trochu prinasrane ;) podivam se na to, ale ja jsem rad, kdyz si s tim syn hraje pres tu apku, na nejaky vetsi programovani je jeste prilis malej (ve skutecnosti je jeste prilis malej i na nejaky mensi programovani, zatim ho to bavi hlavne stavet, ale uvidime) anyway, kamos mi doporucil https://github.com/undera/pylgbst .. zaroven, downgradnul jsem na verzi 1.9.6. a ten problem uz se mi nedeje a to jedina vec v changelogu v 1.9.7. je bugfixes ;) holt klasika, 99 little bugs in the code, 99 little bugs in the code, take one down, patch it around, 127 little bugs in the code ...
    KAERO
    KAERO --- ---
    MIKEE: tohle mi nedela. zato pri kazdem prechodu z a do mise trva 20 sekund.
    a jestli mas ucet na githubu, bylo by fajn kdybys napsal ze chces taky plnou funkcnost scratche s boostem (cca 4 mesice zpatky jsem to tu resil ve velkem, kdyz tak detaily posta):
    Lego Boost extension: Add support for distance-sensor · Issue #2210 · LLK/scratch-vm · GitHub
    https://github.com/LLK/scratch-vm/issues/2210
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    vlastnici boostu pouzivajici android: kdyz v aplikaci zmacknu to cerveny tlacitko zpet nalevo nahore, tak se to pak na obrazovce s misema zasekne ve stavu s nulovym progress barem na radove desitky sekund, pak jde pokracovat .. je to extremni opruz, otestovano na trech zarizenich (android 8, 9 a 10) a deje se mi to stejny
    delam neco spatne, nebo je to problem s aktualni verzi lego boost app? (ted mne napadlo, ze zkusim s nejaky apk cache stahnout par starsich verzi) ... myslel jsem si, ze kdyz jsem vyresil jak upgradnout firmware, tak ze mam vyhrano, ale ouha ;) neni to blocker, ale i tak ..
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: to vis, jsem ted krute za vodou. vsechny sety si ted kupuju 3x - na sestaveni, na kosticky a na investici :)
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Kolik ti kápne z prodejů?
    ;)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tak uz jsem oficialne slavny. Sidebook udelal planetostroj, ja to trochu vylepsil, a koukam cinsti zlodeji ukradli tu mou variantu. Vcetne renderovanych obrazku.
    MOC-11790 (MOD) Planet Orrery with shining Sun Creator Expert by Kaero MOCFACTORY - LEPIN WORLD
    https://lepinworld.com/shop/lepin-creator-expert/moc-11790-mod-planet-orrery-with-shining-sun-creator-expert-by-kaero-mocfactory/
    Bohuzel vubec nezminili puvodniho autora, Sidebook.

    Pro zmenu nejaky nemec prodava dilky na stavbu, a ten zase zminuje Sidebooka, ale uz nezminil mne:
    Planetarium
    https://bricksat.onlineweb.shop/Planetarium/p7743463_20985254.aspx

    Fakt kurevsky tezke napsat vsechny autory, ze.
    NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    Koupil jsem si set Creator 3 v 1 Zverimex s kavarnou… a fascinovan tim, jak skvele se to stavi a funguje, jsem k tomu jeste pristavel komiksovy obchudek podle vlastnich predstav. Da se modularne pripojit k tomu origo setu a vubec neni na prvni pohled poznat, ze k tomu nepatri :)

    RSZ
    RSZ --- ---
    Někdo se tu ptal na Vidiyo, tak děti 9 a 10yo to žerou děsně, skoro bych řekl, že už mi to leze krkem :)) já jsem spíš na hasiče ze city a ty nezajímají nikoho
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    RUTHLESS: Ve sparkys aktuálně v akci za 14
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jakou má cenu? Tady v Římě ho prodavaj…

    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETJU: chtelo by to Jokera s tim jeho silene obrovskym coltem, kterym sestrelil ten batwing
    BATY
    BATY --- ---
    PREDSEDA: dyk to píše
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam