• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BONGI
    BONGI --- ---
    Nechystáte se někdo prodat nějaký lego mix? Ideálně ze City, Creator, Space, Castle,Vlaky - prostě standardní stavebnice? Ne Chima, Ninjago, Mindstorms, Marvel a jine velké figury a roboty. Mohou být i neúplné stavebnice bez krabice a návodu.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    GONZA223: taktéž
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Ja zvladl prvni dva díly ale tu upištěnou slovenu , to jsem nežral !!
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Naprosto souhlasím. Soutěžící výborní a dokonce vyhráli ti, kterým jsem fandil. Režisér a moderátoři běs a hrůza - bez jakéhokoli porozumění obsahu soutěže. Kdyby tam ti moderátoři vůbec nebyli, tak to zvládne odřídit ten rozhodčí a ještě by televize ušetřila.
    PTT
    PTT --- ---
    KAERO: bez moznosti posouvani poradu bych to fakt nedal. Presne jak pises :-/.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Jsem zkouknul posledni dil ceskeho Lego Masters. Soutezici byli skveli. Co tam dokazali postavit v tak kratkem case, to jsem jenom valil bulvy.
    Ovsem ti moderatori a reziser, to bych kopal do zadku. Nejvic me prudil reziser: soutezici staveli vez, a pouzivali ruzne techniky. Kdyz dostaveli, jen se ohlasil vitez a hotovo. Vubec se neprobiraly vysledne stavby, v cem byla jedna technika lepsi nez jina, jak vitezi dosahli tak vysoke stavby atd. Ale hlavne ze moderatori tam delali sve infantilni vtipky, tomu reziser dal hromadu casu. Budu muset zkouknout to australske, jenze to budou deti nadavat ze tomu nerozumi.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TRAGED: naprosto chápu jeho vyčerpání, moje modulární město má dost podobný rozměry a jsem na něm seklej už přes rok.

    EZEE
    EZEE --- ---
    VACA: ten stary MF stoji 150 uz nejaky cas co vim, mozna byl i drazsi
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Innsmouth | No one had ever heard of Innsmouth years ago. It… | Flickr
    https://www.flickr.com/photos/142720019@N08/52169705199/
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TEAPACK: Jen tak aby řeč nestála, jmenuje se to Lego House a ne House of Lego ;)

    MAJKL09: Já myslel tedy nabídku volně ložených kostek. Pokud jde o krabice, seženeš tam z aktuální nabídky asi všechno + Legoland má každý rok nějaký exkluzivní set, který prostě jinde než na místě nekoupíš. Tedy samozřejmě za přiměřeně vyšší cenu koupíš třeba na BrickLinku, ale bude to od někoho, kdo to koupil přímo v Legolandu.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    TOOMIX: A další den na House Of Lego ;)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TOOMIX: nojo, Legoland je drahej i pro Dány…
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: jinak aby nedošlo k omylu, "stihli a užili" je myšleno já a ségra kolem roku 2000. S vlastními dětmi se tam výhledově chystám
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BATY: jo, ale baví je všechno. City policie, hasiči, Friends koně, karavany, Duplo farma, traktor, popeláři, mašinky, je jim to fuk
    BATY
    BATY --- ---
    TOOMIX: Máš holčičky, jo? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAJKL09: jo a jestli můžu ještě doporučení, za jeden den jsme stihli všechno, ale abychom si to pořádně užili, chtělo by to aspoň dva dny :) Jen to spaní v není z nejlevnějších (2 dospělí, 2 děti do 6 let), víkend v srpnu, pokoj Lego Friends + dva celodenní vstupy do Legolandu pro všechny a 28000Kč v hajzlu :)

    LEGO® Friends room
    https://www.legoland.dk/en/short-break/you-can-stay-here/hotel-legoland/themed-rooms/lego-friends-room/

    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Díky všem za rady, pojedeme v létě okolo tak to asi vyzveme, spíš se chceme podívat do toho parku mrknout na ten Lego Hause, projít si město.. nakupovat asi nebudeme pokud mě teda něco joo nezaujme ale máme rádi spíš ty staré stavebnice z našeho dětství...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MAJKL09: Byli jsme tam na svatební cestě v roce 2014. Bylo to super, byť tedy my jsme cíleně jeli až po sezóně, takže lidí méně, tepla výrazně méně a co mě překvapilo - mimo sezónu nedoplňovali volně prodejné kostky. To bylo pro mě silně WTF, protože ta logika za tím mi nějak nedochází? To se přes zimu zkazí?

    Nicméně je to tam parádní, nově navíc od naší návštěvy je v Billundu taky Lego House, což podle mě stojí za návštěvu, i když to znám jen z obrázků. A jako AFOL bych rád řekl, že pokud se něco výrazně nezměnilo v samotném Legolandu, případně to nevyvažuje ten zmíněný Lego House, tak nabídka volně ložených kostek ať už na množství či na váhu byla třeba oproti Legolandu v Německu dost ubohá. Tedy vidět Legoland (modely a atrakce) a vidět Lego House - určitě super, jet tam hlavně za nákupem Lega - jeďte do Německého Legolandu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAJKL09: stojí! Byl jsem tam jako dítě, až moje děti trochu povyrosto rozhodně vyrazíme. Z Prahy lítalo loni přímo do Billundu letadlo

    BURGER ZA 600 KČ a další dobrodružství v dánském LEGOLANDU!
    https://youtu.be/gKFXj45rUc4
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAJKL09: Byla sem v Billundu. Můj první Legoland, tak nemám srovnání. Ale v městečku je ještě LEGO House, ten je super (dá se třeba animovat film a maj legoautomatizovanou jídelnu) , a pak něco jako rodnej domek zakladatele. Tak se byla jen na bleskový prohlídce, ale chtěla bych se tam vrátit. Je tam třeba info k patentům, to by chtělo víc času.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam