• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    VFISA
    VFISA --- ---
    VFISA: Tak nalezeno - je to hatch ke starymu setu:
    LEGO Millennium Falcon Set 7190

Jen skoda ze tam nejsou komplet dily :(
    VFISA
    VFISA --- ---
    Dotaz: co pouzivate na identifikaci soucastek a hlavne setu? Přitáhl jsem si domu zase krabici “z ulice” ($20).
    A je tam hafo věci co jsem v životě nevidel :)

Jde mi hlavně o tenhle předek vlaku. Googleni, image Search ani tradicni stránky jako rebrickable nepomohly.

Nevíte někdo?

BATY
    BATY --- ---
    PETJU: Když tak se podívám, co máš.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TMA: A rucicky byly?
    TMA
    TMA --- ---
    OMNIHASH: dnes večer ten větší 499, menší jsem zapomněl, ale pod 300 (269?)

OMNIHASH: Listí a kytky tam byly v nepatrném množství, vlastně jen to, co uvízlo ve špatně přístupných místech.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BONGI: za kelímek. Bylo to něco jako 250/450,-
    BONGI
    BONGI --- ---
    OMNIHASH: V kelímkách se platí za váhu? Kolik chtějí?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BONGI: je to tak, jsou to dvě různý funkce. Ale když se s nima domluvím, můžeš si jich pár nasypat do toho Pick a brick kelímku. S tím mě potěšili velmi, měli tam listí a kytky, do toho menšího kelímku se jich vešlo, že si můžu postavit slušnou farmu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Od středy 9.11.2022 zas budou mít v Albertu lego za body. To bude peněz 🤦‍♂️
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: No jak jsem pochopil, tak max. 3 minifigy a ruce jsou jen vcelku s pažemi. Takže těch návštěv by muselo být víc. :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EMMET: Podpora bude pokračovat a už dávno existuje pár opensource portu a nějakej čas už je v modulu ARM, pokud se nepletu, takže dokud se neporozbiji motory, senzory a právě moduly, tak to zas tak tragicky nevidím. Ostatní dílky jsou technics. A myslím že LEGO s robotikou nekončí, vždyť ta se přímo nabízí.

Ale je pravda, že jsem si včera na Chodově nevšiml býť jediného...
    EMMET
    EMMET --- ---
    TRAGED: Nejde o to, že ukončili konkrétní produkt, ale že oznámili konec řady Mindstorms a neřekli vůbec nic konkrétního o pokračování robotiky, takže bych to na lehkou váhu nebral. Mindstorms řada má své nemalé zastoupení ve školách a teď není jasné, jak to bude dál.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Ha, sestav si vlastni minifig! Soustavne mi chybi ruce minifigu, tmave a svetle sede, z toho se dobre delaji ruzne anteny druzic a raket. Jenze obvykle obchod na bricklinku volim tak aby mel co nejvice kostek co potrebuju, a ruce minifigu jaksi vzdy proklouznou. Tak v chodove bych se mohl napakovat na celou flotilu raket :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jak jsme otevírali pražský LEGO Store | Matyho kostky
    https://matyhokostky.cz/novinky/jak-jsme-otevirali-prazsky-lego-store/
    RSZ
    RSZ --- ---
    TRAGED: aha pardon
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RSZ: To je jen přímo v LEGO Store na Chodově
    RSZ
    RSZ --- ---
    TRAGED: dneska přišel nákup za 5 a krabice je ve sběru, mám to teda jít prohledat jo?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    STAJA
    STAJA --- ---
    TRAGED: A co je ten promo set? 😃
    JOPS
    JOPS --- ---
    No jsem teď ve frontě, lidi jak sraček:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam