BATY: Však jsem psal, že PyBricks znám ;) V principu Lego je můj koníček a umím si ledacos najít, ale bavíme se o normálním Legu a než pronikat do Technicu, raději jsem přišel pro radu sem, protože jsem tu v minulosti viděl dost lidí sdílet takové věci. Jasně, kdybych to chtěl tunit, existují non-Lego motory, kola, baterie, ovladače a jistě i další věci jako senzory a podobně. Ale mě jde hlavně o to vzít něco, co už má vyřešené ty věci, kterým nerozumím (tedy jak správně zapojit kola, motory a hub, aby to jelo a zatáčelo) a zbytek už si poladím sám. Například všechny ty pro mě ošklivé Technic panely zmizí a postavíme na tom nějaké hezké auto.
Třeba ten Batmobil by se mi líbil mnohem víc právě proto, že je z normálních kostek a ne Technic panelů, ale ta cena mě docela odradila. Upřímně nedovedu ani odhadnout, jestli ji zvedá licence na Batmana, nebo právě to, že je z kostek. Díky tipům, co jsem tu dostal, vím, co sledovat teď během black friday akcí a když se objeví něco z toho za dobrou cenu, tak to vezmu. A když ne, tak to ještě počká, prckovi je teprve 6. Akorát v katalogu hraček pokukoval skoro po všem, co tam měli na dálkové ovládání, tak je třeba to nějak řešit :)