• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EMMET
    EMMET --- ---
    LUCIEW: To nikdo neví, zatím to vždy "nějak unikne" a pak to chvíli potom oficiálně zveřejní. A to s takovou pravidelností, že je konspirační teorie že ty úniky vypouští řízeně:)
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    EMMET: Super, diky! Prave jsem si nebyla jista, jestli fakt to poustej az v lednu nebo jeste koncem roku.
    EMMET
    EMMET --- ---
    BIGBUD: Na konci prosince už určitě bude v elektronické podobě.
    BIGBUD
    BIGBUD --- ---
    LUCIEW: v Lednu
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Nevite, prosim, kdy vychazi novej katalog?
    BATY
    BATY --- ---
    W_NOICE78: Normálně ty powered up lego originál světla...
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    BATY: ty svetla mas ktery?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PETJU: raz sa mi podarilo sparovat steam ovladac s andriodom, ale applikacia ho aj tak nevidela.
    teraz sa mi nepodarilo ani vidiet v mobile controller.

v it som bol pred 20+ rokmi :) odvtedy len ako hobby a teraz uz ani to :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BATY: hm a mne to neslo ani vtedy a skusal som to aj teraz :( (asi controlleri vedia, ze ich nenavidim).
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: Pro ios asi nic, coz? :)
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: A pres co to jde?
    BATY
    BATY --- ---
    Rozchození ovládání přes apku bylo asi na 5 minut a je to 100x lepší než šmrdlat mobil. Potunil jsem o světla. Vypnutí / zapnutí na tlačítku X ;)

JOPS
    JOPS --- ---
    ACIDQA: nejvetsi mindfuck pro me ten elfi dum, kde je napsano, ze sviti, tak jsem to nadsene koupil a zjistil, ze ty zarovky nesviti... Ze sviti akorat obyvak... To me tezce zklamalo, ale jinak zase musim rict, ze stavba super :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    VERCA_ZABA: jak co a jak kdy. Tady jsou novy veci, co vysly letos, tak to jsem skladala. Vence skladam kazdej rok podle toho, jestli je chci na stul/dvere.

Vanocni vyzdobu/vesnicku spis skladam kazdej rok. Druhy mestecko, co jsem sem davala, mam postaveny celorocne.:)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ACIDQA: máš to složené napořád nebo každý rok vytáhneš krabičky a skladas? :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Jeste dodelam zitra vanocni vence a na Vanoce jsem pripravena. :)

BATY
    BATY --- ---
    LEGO 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R R34 with Paul Walker minifig - Speed Champions 2023
    https://youtu.be/A_MPaShBlKA
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JOPS: Mám :-)

JOPS
    JOPS --- ---
    RUTHLESS: Máš nějakou fotku? Protože si dost živě dokážu představit, že tam nechám prachy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam