• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    JOPS
    JOPS --- ---
    ACIDQA: nejvetsi mindfuck pro me ten elfi dum, kde je napsano, ze sviti, tak jsem to nadsene koupil a zjistil, ze ty zarovky nesviti... Ze sviti akorat obyvak... To me tezce zklamalo, ale jinak zase musim rict, ze stavba super :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ACIDQA: máš to složené napořád nebo každý rok vytáhneš krabičky a skladas? :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Jeste dodelam zitra vanocni vence a na Vanoce jsem pripravena. :)

BATY
    BATY --- ---
    LEGO 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R R34 with Paul Walker minifig - Speed Champions 2023
    https://youtu.be/A_MPaShBlKA
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JOPS: Mám :-)

JOPS
    JOPS --- ---
    RUTHLESS: Máš nějakou fotku? Protože si dost živě dokážu představit, že tam nechám prachy :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JUNGLER: my jsme je delali kamosovi podle me tady - https://minifigs.me/password (ted pisou, ze maj zavreno do 4.12.) a bylo to naprosto bozi. Udelali jsme jich asi 40, dostal to k 30. narozeninam, kazdej udelal sebe do jeho lego mesta :-)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KAERO: V LEGO stroru na Chodove maj jen stojan s hromadama ruznych casti a muzes si custom-minifig poskladat...
    WERT
    WERT --- ---
    KAERO: Prej tam custom potisk nemaji… ze si jen slozis svyho panacka z toho co tam je.

Masinku na potisk prej jen v US nebo co :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    JUNGLER: zajit si do LEGO obchodu v praze na chodove, tak by meli mit tu masinku na potisk minifigu (jestli jsem neco nepopletl). Jinak ja si delam svoje potisky na rakety tiskem na vodni obtisky - to vypada jako origo lego potisk, nebo tiskem na vinylove folie - to vypada jako lego s origo nalepkou.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    napadá někoho jak ideálně za rozumnej peníz a z originálních dílků vyrobit něco takovýho?

Personalized Mini Figure Family Gift For Christmas's Day - wemeetlove
    https://www.wemeetlove.com/personalized-mini-figure-family-gift-for-christmas-s-day-ve5073f.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    Fanoušci Friends (seriálu, ne lego rady) doma nejsme, 10yo dcera to asi neviděla nikdy, ale stavění si užila a jsou to moc hezký členitý sety.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KAERO: To byla první věc, co mě napadla - že Technic musí být lehký, protože ty modely jsou obří a z normálního Lega bych to taky u některých už ani nezvedl ze země. Ale pro mě Lego je věc dioramat, malých scenérií a podobně a to vše v minifig měřítku. To je prostě moje zaměření a větší ani menší věci mě neláká stavět, byť někdy se na některé microscale nebo naopak Technic modely rád podívám. Je dost možné, že prckovo auto zůstane navždy nevzhledný Technic model, protože je lehký. Ale zase když to utáhne vlak, utáhne to přece i auto. A když to bude tank (tedy spíš nějaký pásák bez děla), tak bude pomalý vlastně správně :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    ETHAN: panely jsou v pohode, kdyz z nich udelaji neco jako vrtulnik pro tezke nakladyy 42052, ale je to hruza treba u daytony 42143. Vyrobit pohledove casti ze systemu je jeste lepsi, jenze je to je pak prilis tezke a na modely s dalkovym ovladanim se to nehodi, jezdi to zbytecne pomalu. Na to prijdes az to budes zkouset :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OMNIHASH: Asi jak které spojení ;) Ale nelegální spoje samozřejmě nepěstuju, protože nechci kostky ničit.

KAERO: Já bych napsal System, ale to už se mnoho let nepoužívá. Takže oddělit Technic, Duplo a... normální Lego nějak musím :) Prostě tři druhy kostek, které jsou sice kompatibilní, ale ne stejné. A ano, spojení toho, co bylo Technic za mého dětství (tedy normální Lego kostky, ale s dírami po stranách a dutými study + piny, osy a tak) a normálního Lega nese nejlepší výsledky. Samo Lego to dělá poslední leta snad ve všech neTechnic řadách. Já na Technicu naprosto nesnáším akorát ty obří panely. Ostatní věci jako ozubená kola a podobně jsou ve skutečnosti super užitečné věci (jen mě nebere mechanika ani elektronika jako koníček, takže to jde mimo mě, ale není to podle mě nic špatného, je to cool, ale ne pro mě). Těmi panely myslím věci jako https://brickset.com/parts/4566249/right-panel-3x5
    KAERO
    KAERO --- ---
    ETHAN: normalni lego - technic je taky normalni! mimochodem vis ze kdyz do technic nosniku zasadis vhodne piny, tak z toho mas cudlikaty povrch jako u normalni kostky? me prave prijde ze ty nejlepsi vytvory co jsem videl umne kombinovaly stavebni principy z obou systemu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ETHAN: stavět kulatý věže z pásů je ilegální technika, tak pozor na lego policii!

ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETJU: Hned po tom mi to tam hodilo video o tanku, co střílí karty... ta střílející část mě nebere, ale přemýšlím, že pásy jsem kdysi nakoupil v Legolandu čistě proto, že se z nich staví kulaté věže a teď si říkám... pásové vozidlo by se dvěma motory šlo přece taky :D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETJU: Dík, ale to já právě neužiju. Mě jde naopak o to pořídit něco, kde mi už návod řekne, jak to udělat jezdící a já si pro to akorát udělám nějakou hezčí kastli z normálního Lega. Pokud to bude syn chtít.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    OMNIHASH: kua, jak jsem tam dostal dva obrazky? Ale to je fuk, nevim, jakou sikminu myslis? Nikde nevidim nic podezreleho
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JOPS: to je naprostej luxus, jak je udělaná ta šikmina na prostředku? Jenom nedocvaklá kostka, nebo nějakej trik?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam