• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZELGARIS: jak si u Mall zazadam o katalog? Nasel jsem akorat odkazy na online katalogy.

Zase me prijemne prekvapilo, ze delaji katalog pro dospele. Takove to 'oficialni' uznani ze lego neni jen pro deti, a muzu tim mavat pred oblicejem pribuznym :)

mall by LEGO® - Flipsnack
    https://www.flipsnack.com/legocatalogue/mall/full-view.html
    OT_
    OT_ --- ---
    Přikoupil jsem rovné koleje k osobnímu vlaku Lego 60197 a když se nich vlak rozjede na maximální rychlost (10), tak pak v následné zatáčce pokaždé vykolejí. Na pomalejší stupeň (9) to projede bez nehody. Mám prostě jen snížit rychlost nebo jsem někde něco udělal blbě?
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Asi kazdy vite, ale kdyby nahodou ne, kdyz si u Mall.cz zazadate o lego katalog, tak s nim poslou slevovy kod 100 CZK na LEGO nakup nad 400 CZK (nebo aspon dosud tomu tak dosdu bylo) a pro jistotu ho poslou i mailem, kdyby se katalog nekde ztratil cestou.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DURDIN: Tak tentokrát je tady oficiální obchod, kde ho prostě mít budou. Akorát samozřejmě sem tam dojdou zásoby.

A jinak tedy digitálně se už ví, co vyjde v lednu. Je toho teď všude spousta. Na Bricksetu, na Brick Fanatics a tak už jsem viděl hromadu článků o nadcházejících setech.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    EMMET: Nevím jak ten online katalog, ale ten papírový nikdy není nikde k sehnání minimálně tak do února/března.
    Navíc ten aktuální v česku vyšel bez cen, tak jsem pak musel všechno dohledávát na webu. (Oblíbená činnost u dětí je u mě prohlížení katalogu a počítání, jeslti jim to vyjde z peněz ušetřených z narozenin)
    EMMET
    EMMET --- ---
    LUCIEW: To nikdo neví, zatím to vždy "nějak unikne" a pak to chvíli potom oficiálně zveřejní. A to s takovou pravidelností, že je konspirační teorie že ty úniky vypouští řízeně:)
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    EMMET: Super, diky! Prave jsem si nebyla jista, jestli fakt to poustej az v lednu nebo jeste koncem roku.
    EMMET
    EMMET --- ---
    BIGBUD: Na konci prosince už určitě bude v elektronické podobě.
    BIGBUD
    BIGBUD --- ---
    LUCIEW: v Lednu
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Nevite, prosim, kdy vychazi novej katalog?
    BATY
    BATY --- ---
    W_NOICE78: Normálně ty powered up lego originál světla...
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    BATY: ty svetla mas ktery?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PETJU: raz sa mi podarilo sparovat steam ovladac s andriodom, ale applikacia ho aj tak nevidela.
    teraz sa mi nepodarilo ani vidiet v mobile controller.

v it som bol pred 20+ rokmi :) odvtedy len ako hobby a teraz uz ani to :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BATY: hm a mne to neslo ani vtedy a skusal som to aj teraz :( (asi controlleri vedia, ze ich nenavidim).
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: Pro ios asi nic, coz? :)
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: A pres co to jde?
    BATY
    BATY --- ---
    Rozchození ovládání přes apku bylo asi na 5 minut a je to 100x lepší než šmrdlat mobil. Potunil jsem o světla. Vypnutí / zapnutí na tlačítku X ;)

JOPS
    JOPS --- ---
    ACIDQA: nejvetsi mindfuck pro me ten elfi dum, kde je napsano, ze sviti, tak jsem to nadsene koupil a zjistil, ze ty zarovky nesviti... Ze sviti akorat obyvak... To me tezce zklamalo, ale jinak zase musim rict, ze stavba super :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam