• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BONGI: Cože? Existují na světě děti, které nechtějí Lego? :D
    BONGI
    BONGI --- ---
    ATUARFIK: U nás holčičky lego nechtějí. A chlapečci - 5 let mašinky, další 44 let Airbus, a poslední 71 let Lví dvůr. Ale výrazy u všech stejné! :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BATY: To je super výraz! A koukám, že nedočkaví chlapečci rozbalují dárky všude stejně. :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    A ja si pry kosticky musim kupovat sam, takze jsem nic nedostal, ale v policce uz se skvi krasna Delta II a Delta III!
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BATY: Já taky, od ségry a pak ještě od přítelkyně tu Technic buginku na dálkový... A vlastně ještě od druhý ségry dva Buwizz moturky. Takže za mě super Lego Ježíšek. 👍 🎄
    BONGI
    BONGI --- ---
    Potěšení z dárků všem. Já dostal Lví hrad, syn Technic Airbus. :D
    BATY
    BATY --- ---
    Tak veselé Vánoce všem, snad pod stromečkem každý najde něco hezkého 🎄🎁

Já tam měl ten Galaxy Explorer 🙂

MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    Pokud by měl někdo zájem o virtuální lego, tak dnes do 17:00 je na Epic zdarma LEGO® Builder's Journey.

https://store.epicgames.com/en-US/p/lego-builders-journey
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jazzový kvartet z Lega: Velká vánoční soutěž spuštěna | Jazz
    https://jazz.rozhlas.cz/jazzovy-kvartet-z-lega-velka-vanocni-soutez-spustena-8890254

Princip soutěže:

Pokud do 8. ledna 2023 splníte níže uvedené úkoly, máte šanci získat jednu ze tří stavebnic Lego Jazz Quartet.

Soutěžní úkoly:

Z jakékoli stavebnice sestavte jazzový motiv (např. hudebníci, nástroj, koncert…).
    Fotografii nebo video vytvořeného díla zašlete do 5. 1. 2023 na email jazz@rozhlas.cz
    Do emailu současně napište odpověď na otázku: Kolikáté výročí v roce 2022 oslavila značka LEGO?
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem si z ciny objednal "Lego" od XIAOMI a za sebe musim rict, ze kvalita kostek fakt naprosto super
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Je to tak. Ja na to narazil, když v diskuzi o Lego vlacich někdo doporučoval koleje od Ausini. Ne, že bych to kupoval, ale třeba tohle vypadá pěkně, aspoň naobrázku. :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    BONGI: myslis tohle?:
    Guangdong Ausini Toys Industry Co.,Ltd.
    http://www.ausini.com/en/index.aspx

Pozitivni je, ze asi nekradou sety (nejsou to prime kopie setu jinych firem). Kvalitu kostek si musis posoudit sam, ja osobne mam spatne zkusenosti s ruznymi cinskymi smejdy.

Ale jinak - vsechno co neni LEGO je fejk, samozrejme :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    NELLAS: To jsem zkusil a nic mi to nenašlo. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BONGI: Google Lens :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    NELLAS: Dík moc.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Nevíte z kterého setu je tahle kostka?

BONGI
    BONGI --- ---
    Mohu se zeptat, jak vnímáte značku Ausini? Občas narazím na to, že to lidé kombinují s lego vlaky. Je to fejk, nebo se to dá brát do kombinace?
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: Tento postup mi moje OCD nedovoluje :) Navíc jsem rád, že jsem pro tyto spojky našel využití...
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: Nebo vycvaknout rovnou kolej z jedny pacicky a taky to udela zatacku dlouhou ale je to pak takova kostrbata jizda:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam