• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    NAGASAWA: ha, to jsou mnohem lepsi vysledky. To vlevo nahore a dole je primo vyborne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KAERO: Solidni. Na mobilu jsem si vubec nevsiml, ze to je ai. Mam ucet na Midjourney, tak jsem se ji zeptal, jak to vidi podle stejnyho zadani ona.

KAERO
    KAERO --- ---
    Tak ja se priznam. Chtel jsem vyzkouset umelou inteligenci a generovani obrazku. No a co jineho nez moje oblibene lego rakety. Po par spatnych pokusech jsem dostal obrazek KAERO ktery je na prvni pohled celkem uveritelny. Clovek musi koukat opravdu detailne na vetsim monitoru aby pochopil ze to neni chyba fotky nebo uhlu zaberu ale nejaka blbost :)

Pouzil jsem Huggingface, a klicova slova byla: falcon 9 rocket made from lego standing on a table, photorealistic.

Stable Diffusion 2-1 - a Hugging Face Space by stabilityai
    https://huggingface.co/spaces/stabilityai/stable-diffusion

Ale verim ze casem nekdo vytrenuje UI ktera opravdu navrhne model z lega dle zadani. Pokud uz ji nekdo nema. Dalsi duvod proc mam rad kdyz MOC je opravdu postaveny a ne jen digitalni. A to se posledni dobou casto setkam s tim ze nekteri chteji penize i za ciste digitalni MOCy.

Se omlouvam vsem co mi na to skocili. Mam se smazat?
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: Moc pěkné. Z jakých dílů je složená špice? Nebo to je přímo jeden kus?
    KAERO
    KAERO --- ---
    S klukama jsme udelali trochu vetsi raketu:

BONGI
    BONGI --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KAERO: 1,3,9,10,11(THUNDERBIRDS!),12,14,19,27,30,
    BIGBUD
    BIGBUD --- ---
    BONGI: 40567 nikdy v prodeji nebyl, pouze jako dárek k nákupu.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Já: 2,6,9,28,29 Syn: 14,15,21,28,29
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Ano, ale v případě, že to pak Lego nedá do prodeje, jako se to stalo s Úkrytem zbojníků. Navíc cena 1500 asi není příliš zajímavá pro investory. Uvidíme.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Na pristi LEGO Ideas se hlasi 36 projektu:

LEGO IDEAS - Blog - 36 Product Ideas Qualify for the Third 2022 LEGO Ideas Review
    https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/1631477b-271d-4263-ab61-10ddd55baefe
    KAERO
    KAERO --- ---
    BONGI: ? bych prave cekal ze budou jako investicni, kdyz jsou hur k sehnani. Nebude to mit uplne kazdy a tedy spis poroste casem poptavka a tedy i cena?
    BONGI
    BONGI --- ---
    BATY: Lego ho uvádí jako dárek s cenou 799, na FB lze pořídit od zaměstnanců z Kladna za cca 1500. Je to podobné jako s "Úkrytem zbojníků". Ale tyhle remake se moc nesbirají jako investiční a myslím, že se za cenu cca 1200 bude objevovat.
    BATY
    BATY --- ---
    CEEFA: Taky se mi to líbí, ale lego za 5000 Kč se mi kvůli toku teď kupovat nechce :/
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    KAERO: hmm, no asi si to budu muset poridit do paru :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    CEEFA: ale rozdilne to je hodne, stary set 6894 mel 164 dilku, novy ma 356. Asi proto uz to neni jen 'Invader', ale rovnou 'Cruiser' :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    CEEFA: nostalgicke znovuvydavani, stejne jako Galaxy Explorer 10497 (stary set 497)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    KAERO: To je nejaka upravena verze toho puvodniho invadera z 80s? Koukam, ze je to skoro stejny, jen teda kridla a par detailu se lisi...
    BONGI
    BONGI --- ---
    BATY: ¨Na ten Ford číhám, doufám, že ho dají tak brzo, aby k němu vyšel i ten Cruiser.
    BATY
    BATY --- ---
    LEGO Technic 2023 Spring wave detailed preview
    https://youtu.be/V4e7D3GVi-4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam