• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SLAVIDAN: Ještě by to mohlo lego řešit tak, že by dávali k větším setům kompletní sadu jak mužských, tak ženských hlav a každý by si vybral ;) Pak by i dívčí hrad byl možný.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SLAVIDAN: Ne, Dívčí Hrad měl být Dívčí Hrad.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    STAJA: Já bych je i do to brnění dal, ale ne v takovém počtu.
    TRAGED: Pokud to měla být dívčí válka, tak by musely být ženské všechny ;).
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    HAITAGAN: Z deseti lvích rytířů má šest ženské hlavy, což je na nich mimochodem jediný znak ženskosti (žádné brnění na ženskou figurku, jako bylo v hradu z roku 2000), žádná princezna, žádná dívčí služebná. Nejde jen o počet ženských postav, ale také o to jaké jsou.
    ACID
    ACID --- ---
    PETJU: JE to macek. Dej si bacha během stavby, ať ti veškeré hridelky chodí lehce
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET
    EMMET --- ---
    Přiznám se, že Královnini rytíři mi přijdou jako zajímavý nápad, ale u výročního setu mi to trošku přijde líto, protože jsem si ho chtěl pořídit jako guilty pleasure pro sebe.

Jinak LEGO si je celkem vědomé nedostatku mužských postav ve Friends a teď už jich ve stavebnicích výrazně víc.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRAGED: Dívčí válku si určitě myslel, vid:) Perun s tebou!
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    GOSHEWAN: ma to hodnotu radove stokorun za jednu krabici, ~30 korun za navid (raritni smz vic)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ma nejaky smysl schovavat rozlozene krabice od lega? Zbavovat se toho nikdy nebudu, ale v rodine mame hromadu stareho lega (1980?) s navody i rozlozenymi (casto i rozstrihanymi...) krabicemi. Co s tim? Zabira to dost mista.
    STAJA
    STAJA --- ---
    RSZ: Jsem asi stará škola, ale u všech starých Lego castle setů co mám, nebyly. To je jako bych měl řešit proc u Lego Friends kterého máme hodně se pak holky dohadují o jedineho panáčka co je chlap, když tu má dcera návštěvu. Tlačí se zbytečně ať už na tu stranu nebo druhou. Ale to to je asi jedno, rozhodně nemám nic proti ženským, to spíš naopak, jen to občas nechápu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    STAJA: Já třeba naprosto nechápu, že někdo řeší holku v brnění u hračkového hradu, přijde mi to celkem neuvěřitelný. A svět je zase v rovnováze.
    STAJA
    STAJA --- ---
    TRAGED: Já znám jen Karlštejn 😉 mám doma taky holku, nemám nic proti holčičim postavičkám, ale do brnění bych je teda asi nedával 🤭
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Albert ma vyprodej, 11019, 500 kosticek za 299,-
    Mne jenom mrzi ze jsem to v prosinci kupoval s bodama za 419 :/

TRAGED
    TRAGED --- ---
    STAJA: Si nikdy neviděl Divčí hrad? Vlastu na tebe!
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    BONGI: Moc dekuju! Ale uz ho mame postavenej, pres peclivy pracovni postupy mam manzela 😀 jinak mily zjisteni je, ze se rozlozenej akorat presne vejde do klasicky Ikea Billy knihovny, takze se na nej nebude prasit.

BONGI
    BONGI --- ---
    LUCIEW: Gratuluji. Při stavění pozor - jak se to různě natáčí při stavění, tak je nebezpečí, že člověk zapomene nějakou drobnost umístit a zpětně je to opruz dohledat. Doporučuji si vždy připravit kostičky vyznačené v každé etapě stavění a pokud se nevyčerpají, nejít dál. Mně se stalo, že jsem někdy v začátku prohodil 2x1 a 2x1 s úchytkou na sobě a zjestil jsem to až na závěr, kdy se hrad zavíral a nesedělo to na sebe. Přeji velkou radost ze stavění.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOMII23: Paráda!
    TOMII23
    TOMII23 --- ---
    Hotovo :-)

HAITAGAN
    HAITAGAN --- ---
    SLAVIDAN: Moje dcera má třeba hroznou radost z každý figurky co je holka. Jsem rád že na ní LEGO myslí. Neni hned všechno agitka.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    STAJA: Já už si ty nové hlavy pořídil; podobnou agitku si u výročního hradu mohli odpustit.
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Taky sem s tim jdu! Muj narozeninovej darek ❤️

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam