Kluci dostali po sestrence auto na dalkove ovladani, terenni (land rover), elektricke, uz teda pouzivane, ale celkem velke, 50 cm, puvodni cena cca 3500,-, rychlost to ma mit 20 km/h (uz se za tim musi bezet). Po pul hodine jezdeni v terenu praskl Cardanuv kloub. Kluci asi jezdili trochu drsneji nez sestrenka. Tak hledam u vyrobce (Carson) nahradni dil, a zrovna tohle neni (takze budu muset hledat na aliexpress neco podobneho vhodneho, premerovat to, mozna upravovat...).
A vrta mi hlavou, byt to lego, tak snadno koupim nahradni kostku a jezdi se dal. Lego by opravdu melo udelat nejakou obdobu starych Racers setu, dalkove ovladana a fakt vykonna elektricka auta. Klidne i kdyby museli udelat nekolik novych dilu kvuli prenosu vykonu, stejne delaji soustavne nove a nove dily. Myslim ze by to bylo fakt popularni.
Uz jenom ta moznost, ze by si mohli trochu upravit karoserii pomoci lego dilku by byla skvela. Treba ten land rover ma stresni ohradku, tak na to hned strkali naklad, ale ohradka je nizka a padalo to. Byt to lego, ohradku snadno zvysi. Ano, ten land rover vypada pomerne opravdove, nema na sobe zadne cudliky, ale to je klukum celkem ukradene.