• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BONGI: je to playmobil. Poznáš to tak, že na tom nikde není logo lega.
    PETJU
    PETJU --- ---
    BONGI: No, vzdalene podobny je technic axle pin connector - 61053, ale tohle taky vidim prvne.
    BATY
    BATY --- ---
    BONGI: Ty jo, tu jsem ještě neviděl...
    BONGI
    BONGI --- ---
    Nevíte náhodou číslo či název této nebo podobné kostičky Lego?

KAERO
    KAERO --- ---
    jako lego odmeny jdou stahnout plakaty. kdo by to stahoval, ale jsou relativne vtipne, tak za kouknuti to stoji:
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    maji ram chybu, i na polybagu ma bilou panev, ale spoucastka je cerna.

ACID
    ACID --- ---
    JON: šedivé jsou tuším právě volnější, černé by měly držet
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    JON: Jestli máš doma starej technic tak tam dej ty starý 1/2 bushe (navlikaci dílky), který jsou z jedny strany "zubatý" ty drzej líp...
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    JON: jestli myslis 87083 tak jsou i o jeden delsi 15462 potazmo 8 dlouhe 55013, ty by se daly punkove zakratit napr na 6 nopu.
    JON
    JON --- ---
    PETJU: nejdriv jsem si myslel, ze ty osicky jsou z vadny serie, tak jsem je zkusil vymenit za hnedy z nejakyho ninjago - zadnej rozdil. Tak jsem zkusil vymenit kola za kola z batmobilu (stejnej prumer, jen jiny gumy) - nepomohlo. Na starejch cernejch technic osach co mam z detstvi pritom drzej dobre. Tak nevim.
    PETJU
    PETJU --- ---
    JON: Aha, no malej si jezdi s tou RC Buggy. Ta ma ty osicky o neco delsi a kola z toho nepadaji ani pri kotrmelcich.
    JON
    JON --- ---
    PETJU: to je presne ten dalsi navlikaci dilek, co jsem tam dal. Je to lepsi, ale porad ne uplne dobry. Osicky jsou tam takovy ty sedivy se zarazkou na jednom konci, tak je ani nemuzu vymenit za delsi a dat tam tech navlikacich dilku vic.
    PETJU
    PETJU --- ---
    JON: Tohle by melo pomoci.

JON
    JON --- ---
    UETOYO: myslel jsem, ze kola sklouzavaj z te osy - jedes jedes najednou ti odpadne kolo.
    JON
    JON --- ---
    Mame Stigovo auto na BT ovladani a mam s nim 2 problemy
    - kola na osickach spatne drzej, sesmekavaj se i za jizdy rovne - je to dost k vzteku. Zatim jsem to vyresil tak, ze jsem je oproti navodu otocil "dutym" ven (takze trochu presahujou obrys auta, ale to nevadi) a zajistil je dalsim navlikacim dilkem. Je to bezna zavada? Co se s tim tak jako dela?
    - jezdi dost pomalu (neni mozny s nim udelat treba smyk na parketach), ale to vadi jen me, detem ne. Nejake tipy co s tim?
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: .. já aukro naučil děti a případné prodeje si řeší
    RSZ
    RSZ --- ---
    KUBLAJ: jestli chceš nejlepší cenu a koupit za to klukům něco jiného, tak to hod na aukro, trh s duplem celkem jede
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Mate nekdo zkusenost s kupovanim pouzityho lega pres ebay? Konkretne teda myslim z Britanie, jak moc velkej voser je pak s proclenim atd..
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Vím že jako dárek pro někoho to někomu může vadit, ale mám tu hromadu dupla s hromadou kolejí a dvouma vlakama. Zeptal bych se kluků, jestli si s tím budou ještě hrát a případně bych to mohl poslat do světa. Není to ale ta bt verze.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RSZ: ber ten parní nebo nákladní vlak a k tomu extra koleje navíc. Dá se to ovládat i mobilem, má to bluetooth :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam