• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    KVIIIK: ja myslim ze ostiny a nedrzici kostky jsou minulost uz delsi dobu. mame rady nejake vecinjezste pred covidem tonjsou 4 roky a takove problemy jsem nepotkal.
    nejlepsi akce byla baseplaty 32x32 za 56 kc, tech jsem koupil asi 10 v ruznych barvach po 2 ks.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KVIIIK: Na věci za pár korun je to ok, celkově je to s poštovným levnější než ali, jde platit paypalem tj bezpečnost brány tě nějak extra zajímat nemusí a dispute jde taky přes paypal.
    PTT
    PTT --- ---
    KVIIIK: jj u koleji jsem podlehl cinanum (moc nechapu kolejovou politiku lega), ale jinak od cinanu nekoupim ani kostku :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    AXTHEB: Temu fakt nebrat. Aliexpress je obcas taky traga, ale ma alespon zakaznickou podporu a zabezpecene pripojeni na platebni branu. Temu je takovy Aliexpress z Wishe, akorat jeste mnohem horsi.

Jinak cinsky napodoby Lega se docela vylepsily, uz jim i relativne sedi odstiny a kostky drzi pohromade. Porad je to leskle, snadno se poskrabe a po oliznuti plastu nejspis dostanete rakovinu, ale treba takove koleje k vlakum tam maji bezkonkurencni za osminovou cenu oproti originalu a skoro neni poznat rozdil. Konkretne koleji jsem u Cinanu nakoupil hafo, za original bych se nedoplatil pri osmi rovnych v baleni za 370,- (a potreboval jsem jich 100).
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    AXTHEB: novy, horsi wish :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JIMIQ: Temu je novej Wish, ne?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    KAERO: říkám čínská kopie, je tim i legácká značka Octan koukám. Originál (ideas) jsem neznal.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    A za tech 539 je jen tretina :)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    PREDSEDA: na Temu prej bacha, ale taky mam tenhle set vyhlednuty
    KAERO
    KAERO --- ---
    PREDSEDA: myslis ten napad od Ymari na Lego Ideas?
    Ne ze by to bylo uplne stejne, ale vzhledem k vyznamne podobnosti si dovolim rict, ze to ten cinan sproste ukradl, jako obvykle...
    (jestli to je licencovane, tak se omlouvam, ale v techto pripadech zastavam presumpci viny)

LEGO IDEAS - Chemical Plant
    https://ideas.lego.com/projects/95fff097-fcaf-4aa4-a8e8-6efebce91ed1

RSZ
    RSZ --- ---
    PREDSEDA: v životě....
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    539 korun na Temu
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Není to Lego, je to čínská kopie, ale zaujal mě ten nápad: chemička

KAERO
    KAERO --- ---
    Mimochodem, nekdo z Moravy dostal 10 000 hlasu v Lego Ideas, a to s Cervenym trpaslikem!:
    LEGO IDEAS - Blog - 10K Club Interview: RED DWARF: SLEEPING QUARTERS by BRO3
    https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/09888771-0532-4002-a226-85cbede4119a
    PETJU
    PETJU --- ---
    PEBAR: No jo, vidis :) Malej to trosku zrychtoval a nevsimnul jsem si..
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    PETJU: dobrý nápad, těz mě to tam
    trochu evokuje….jinak směrový stabilizátor ti utekl o jeden dílek ;-)
    PETJU
    PETJU --- ---
    PEBAR: Jo, Concorde je super.
    Ja tedy ty dva stud tile dilky na draku nahradil cistym tile dilkem a cisty tile jsem dal namisto studu i na kridla.

PEBAR
    PEBAR --- ---
    Nadělil jsem klukům a hlavně sobě Concorda…za mě moc povedený model.
    BTW: chybějící dílky jsem už párkrát řešil….stačí zajít na stránky lego/ je tam někde podpora.
    Dílky poslali express DHL byli do pár dní doma.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Hm, umřelo to před 10 lety.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RAINBOF: Enchanting, ale nevím v jakém je to stavu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    cau,

poridil jsem si starsi mindstorms NXT ceka me oprava displeje. uz jste to nekdo delal ?

Neni nejaky SW podobny tomu puvodnimu labview ktery by pokracoval v myslence techhle nastroju pro detsky programovani ktere by byly kompatiblni ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam