• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    Mimochodem, nekdo z Moravy dostal 10 000 hlasu v Lego Ideas, a to s Cervenym trpaslikem!:
    LEGO IDEAS - Blog - 10K Club Interview: RED DWARF: SLEEPING QUARTERS by BRO3
    https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/09888771-0532-4002-a226-85cbede4119a
    PETJU
    PETJU --- ---
    PEBAR: No jo, vidis :) Malej to trosku zrychtoval a nevsimnul jsem si..
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    PETJU: dobrý nápad, těz mě to tam
    trochu evokuje….jinak směrový stabilizátor ti utekl o jeden dílek ;-)
    PETJU
    PETJU --- ---
    PEBAR: Jo, Concorde je super.
    Ja tedy ty dva stud tile dilky na draku nahradil cistym tile dilkem a cisty tile jsem dal namisto studu i na kridla.

PEBAR
    PEBAR --- ---
    Nadělil jsem klukům a hlavně sobě Concorda…za mě moc povedený model.
    BTW: chybějící dílky jsem už párkrát řešil….stačí zajít na stránky lego/ je tam někde podpora.
    Dílky poslali express DHL byli do pár dní doma.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Hm, umřelo to před 10 lety.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RAINBOF: Enchanting, ale nevím v jakém je to stavu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    cau,

poridil jsem si starsi mindstorms NXT ceka me oprava displeje. uz jste to nekdo delal ?

Neni nejaky SW podobny tomu puvodnimu labview ktery by pokracoval v myslence techhle nastroju pro detsky programovani ktere by byly kompatiblni ?
    BONGI
    BONGI --- ---
    Dárek k vánocům konečně postaven - John Deere

KAERO
    KAERO --- ---
    CITRONAK: viz KAERO, cinsky navod, cinska svetylka, z bazaru takze neco chybelo (proto jsem koupil dva ruzne kusy a vyslo to akorat). Ale funguje to a vypada to vyborne. Modelu do neskutecne pridalo. Jsem uz stary nesika takze jsem jedny dratky poskodil, ale zapajel zpatky.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CITRONAK: Říkal jsem si, že bychom tomu na výstavku dal nějaké světélka (light kit). Díval jsem se, že se jich prodává docela dost. Máte s tím nějaké zkušenosti? Co doporučujete? Nemám problém si za kvalitu zaplatit. Díky 🙂
    KAERO
    KAERO --- ---
    CITRONAK: chybejici dilky se daji koupit na bricklink.com, nebo pick a brick na lego.com (tam ale maji hodne omezeny vyber).
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Dalo mi to docela zabrat 😅

CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    DURDIN: Dostaveno. Je to jen obyc dilek, ktery nicemu nebranil k dostaveni. Koupil jsem nejake lego z druhe ruky a par dilku tam chybi. Je zkusim nekde koupit a vezmu i ten chybejici 🙂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DREEK: Já měla teď u kozího pastevce navíc sýr i hůl.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Ty malé dílky navíc mne docela vytáčí, po dostavění (většinou ve spolupráci s dítětem) pak nevím, zda je dílek opravdu navíc nebo jsme na něj při stavění zapomněli. 😅

U Friends jsou navíc třeba i nástroje - lopata nebo hrábě nebo smeták apod., u policejní stanice City jsme měli teď navíc třeba pouta nebo hovínko od psa.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    CITRONAK: může se to stát, obzvlášť u velkých setů (i když se mi už stalo, že chyběl jeden dílek u sáčku s minifigem), ale může být i v jiném pytlíku. A pokud by se jednalo o nějakou specialitu bez které nejde stavět dál, asi bych neváhal služby využít.
    VACA
    VACA --- ---
    EMMET: Ja jsem nekde videl ze prej novy sety uz vubec “b” model mit nebudou.. :(
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    CITRONAK: chybějící dílek je vzácnost, on někde bude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam