• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Hned jsem to musel rozchodit přes PS5 gamepad. Na tom mobilu se to nedá prostě...
    BATY
    BATY --- ---
    Už se to rýsuje, už to jezdí 😉

PETJU
    PETJU --- ---
    I s Orient Expresem.. no parada, tak snad mi ten preorder vyjde!

LEGO Old Train Engine Shed early review - Bricklink Designer Program Series 1
    https://www.youtube.com/watch?v=ozDABmNIel4
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    70653 to zas bude bestie.

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Právě jsem po 2.5 hodinách dostavěl set 21319. Tolik skvělých nápadů a ta mazanost, jak na sebe některé části navazují, skvělé :)

Lego Ideas 21319 F·R·I·E·N·D·S Central Perk Cafe - Lego Speed Build Review
    https://youtu.be/5SbdaRqsHME?si=s_UBxlaXUD_iOF7Y
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Je to fajn, ale treba tohle je jen mechanismus na vyklapeni zadnich dveri

VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ADDALBERT: přeji příjemné skladani! jdu rovnou objednat.. nečekala jsem, že vyjde přesně v avizovaný datum :/
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Tak ja mam plan na vikend

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Dá se někde zjistit, kolik kusů od určitého setu bylo vyrobeno ?
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    GREW: nemusel, rozhodl jsem se to udelat po tom co se nam to behem stavby potreri rozpojilo.

dark bluish gray ball joint s tim bilym platem pod nim.
    na podobne nesvary trpi i jine draci potvory z origo lega napr 71766 nebo 41183, ty study drzi na treni a ten spoj ma jasne dane, co udrzi, nez se rozlozi.

PETJU
    PETJU --- ---
    KAERO: No jo, tak uvidime, snad to vyjde.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETJU: presne jak rika BATY, kdyz jsem tehda kupoval set s trezorem, tak ty nejzadanejsi sety mizely pred ocima. Sice udelali nejakou featuru, ze pro regiony byly rezervovana mnozstvi, a ty regiony zacinaly v ruzny cas (aby nekteri nemuseli vstavat ve 2 rano), ale moc to nepomohlo. I tak jsem mel stesti ze jsem byl v evrope, kde precejen byla mensi poptavka nez v emerice.
    PETJU
    PETJU --- ---
    VXP: Tak uz chapu, ok, diky za info.
    VXP
    VXP --- ---
    RUTHLESS: PETJU: ono je to z toho dlouhého videa... které muselo mít nějaké parametry...

Největší kolekce Lega na světě. Český sběratel se zapsal do Guinnessovky  — Forbes
    https://forbes.cz/nejvetsi-kolekce-lega-na-svete-cesky-sberatel-se-zapsal-do-guinnessovky/

„Kompletní náklady zápisu byly zhruba půl milionu korun. Potřebných šest tisíc krabic se nám loni povedlo svézt na jedno místo. Museli jsme je natočit na jeden záběr a ke každé říct číslo daného setu. Jen kameraman stál hodně peněz, byla potřeba i druhá kamera, která snímala výměnu baterie, co se vybila v té první,“ líčí Křeček.
    PETJU
    PETJU --- ---
    BATY: No je krasnej!
    Tak si poprejme hodne stesti at to klapne :)
    BATY
    BATY --- ---
    PETJU: Asi ano, bude to něco jako když chceš zaregistrovat manželku do Podolí do porodnice, začíná to v 9:00 a v 9:00:01 už nejsou volné kapacity :D

Ten Shed vypadá moc pěkně! Asi si ho taky koupím, díky za tip...
    PETJU
    PETJU --- ---
    Chystam se poprve koupit Bricklink set. Konkretne Old Train Engine Shed, kterej chci k Orient Expresu.
    Jak je to s pre-orderem? Startuje za tyden v 17:00.
    Mam ocekavat problemy kvuli naporu zajemcu a byt na bricklinku pripojenej uz hodinu predem s tim, ze to nemusi jit objednat? Neco jako loterie? :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    KAERO: Ale trefne ;)
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETJU: A celý svět přijde o tu krásnou shodu že největší kolekci má Křeček. Já vím, je to trochu dětinské :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    DURDIN: 5892 Sonic Boom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam