• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BONGI
    BONGI --- ---
    Když člověk staví set, který má přes 3000 kostiček, tak ocení to rozdělení do očíslovaných pytlíků. Jenže bohužel, když pak staví druhý model nebo alternativní MOC, tak už to nejde. Nenašel jsem jiné řešení, než stůl pokrytý obrovským množstvím mističek a stavění je dost pomalé. Uvažoval jsem i o tom, že z těch mističek vždy vyberu podle návodu určité množství a až to vypotřebuji, tak znova. Je to lepší pro stavění, ale čas to celkově neušetří. Jak to děláte vy?
    EMMET
    EMMET --- ---
    BATY: Přes PyBricks nebo přes oficiální aplikaci PoweredUp?
    PETJU
    PETJU --- ---
    BATY: Neda :)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Hned jsem to musel rozchodit přes PS5 gamepad. Na tom mobilu se to nedá prostě...
    BATY
    BATY --- ---
    Už se to rýsuje, už to jezdí 😉

PETJU
    PETJU --- ---
    I s Orient Expresem.. no parada, tak snad mi ten preorder vyjde!

LEGO Old Train Engine Shed early review - Bricklink Designer Program Series 1
    https://www.youtube.com/watch?v=ozDABmNIel4
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    70653 to zas bude bestie.

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Právě jsem po 2.5 hodinách dostavěl set 21319. Tolik skvělých nápadů a ta mazanost, jak na sebe některé části navazují, skvělé :)

Lego Ideas 21319 F·R·I·E·N·D·S Central Perk Cafe - Lego Speed Build Review
    https://youtu.be/5SbdaRqsHME?si=s_UBxlaXUD_iOF7Y
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Je to fajn, ale treba tohle je jen mechanismus na vyklapeni zadnich dveri

VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ADDALBERT: přeji příjemné skladani! jdu rovnou objednat.. nečekala jsem, že vyjde přesně v avizovaný datum :/
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Tak ja mam plan na vikend

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Dá se někde zjistit, kolik kusů od určitého setu bylo vyrobeno ?
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    GREW: nemusel, rozhodl jsem se to udelat po tom co se nam to behem stavby potreri rozpojilo.

dark bluish gray ball joint s tim bilym platem pod nim.
    na podobne nesvary trpi i jine draci potvory z origo lega napr 71766 nebo 41183, ty study drzi na treni a ten spoj ma jasne dane, co udrzi, nez se rozlozi.

PETJU
    PETJU --- ---
    KAERO: No jo, tak uvidime, snad to vyjde.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETJU: presne jak rika BATY, kdyz jsem tehda kupoval set s trezorem, tak ty nejzadanejsi sety mizely pred ocima. Sice udelali nejakou featuru, ze pro regiony byly rezervovana mnozstvi, a ty regiony zacinaly v ruzny cas (aby nekteri nemuseli vstavat ve 2 rano), ale moc to nepomohlo. I tak jsem mel stesti ze jsem byl v evrope, kde precejen byla mensi poptavka nez v emerice.
    PETJU
    PETJU --- ---
    VXP: Tak uz chapu, ok, diky za info.
    VXP
    VXP --- ---
    RUTHLESS: PETJU: ono je to z toho dlouhého videa... které muselo mít nějaké parametry...

Největší kolekce Lega na světě. Český sběratel se zapsal do Guinnessovky  — Forbes
    https://forbes.cz/nejvetsi-kolekce-lega-na-svete-cesky-sberatel-se-zapsal-do-guinnessovky/

„Kompletní náklady zápisu byly zhruba půl milionu korun. Potřebných šest tisíc krabic se nám loni povedlo svézt na jedno místo. Museli jsme je natočit na jeden záběr a ke každé říct číslo daného setu. Jen kameraman stál hodně peněz, byla potřeba i druhá kamera, která snímala výměnu baterie, co se vybila v té první,“ líčí Křeček.
    PETJU
    PETJU --- ---
    BATY: No je krasnej!
    Tak si poprejme hodne stesti at to klapne :)
    BATY
    BATY --- ---
    PETJU: Asi ano, bude to něco jako když chceš zaregistrovat manželku do Podolí do porodnice, začíná to v 9:00 a v 9:00:01 už nejsou volné kapacity :D

Ten Shed vypadá moc pěkně! Asi si ho taky koupím, díky za tip...
    PETJU
    PETJU --- ---
    Chystam se poprve koupit Bricklink set. Konkretne Old Train Engine Shed, kterej chci k Orient Expresu.
    Jak je to s pre-orderem? Startuje za tyden v 17:00.
    Mam ocekavat problemy kvuli naporu zajemcu a byt na bricklinku pripojenej uz hodinu predem s tim, ze to nemusi jit objednat? Neco jako loterie? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam