• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    SHMADE: podle pravidel na hlavnim snimku ma byt videt cely navrhovany set. Pokud bych na hlavni snimek dal jen jednu molekulu, tak mi to neprijmou.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    KAERO: A to nemůže být nějaká "koláž" jako prostě vyskládat kostky s textem vedle sebe v dostatečné velikosti a pak tam dát fotku jedné složitější molekuly pro ilustraci k čemu to jako je...? Ono to vlastně ani takle jak to máš na tom obrázku vše pohromadě, mým pohledem, nevypadá moc vábně...
    KAERO
    KAERO --- ---
    JANFROG: akvarium byl darek pro manzelku k narozkam. Vzdycky chtela akvarko, ale nechce se ji starat o rybicky a me taky ne. Tak dostala doplnek k Lego Bonsai :)
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    KAERO: Na minusy se vykasli. To akvarium je skvele. Molekuly me, pravda tak neberou, mozna partnerku, ale ta zas nesnasi lego :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: 4 minusy, hmmm. Asi bych radeji diskuzi nebo radu jak na uvodni obrazek molekul vmestnat vsechny kostky a zaroven ponechat citelny text.

Kdyby nekdo chtel stavet akvarium, tak tady je inspirace:
    LEGO MOC Sea life by Kaero | Rebrickable - Build with LEGO
    https://rebrickable.com/mocs/MOC-176310/Kaero/sea-life/#details
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    FARIN: ty šuplíky a la patro jsou skvělé!
    FARIN
    FARIN --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tak a definitvne koncim s Lego Ideas, jeijch Challenges a veskeryma snahama tam dat nejaky svuj projekt. Pred nejakou dobou jsem zkousel dat akvarko jako Lego Ideas. Furt mi zamitali fotky protoze jsou rozostrene. Aby ne, nemam fotak s obrovskou hloubkou ostrosti, takze nektere casti na okraji fotky, na ktere nebylo zaostreno, byly rozostrene. Takze lecktera blbina vyrenderovana na pocitaci projde, ale poradna fotka opravdoveho modelu jim neni dobra?
    Pak jsem zkousel davat jako Challenge svoje molekuly KAERO. Problemy s nahravanim obrazku byly opet obrovske. No ale nejak jsem se prokousal.
    Jako posledni jsem zkusil dat ty molekuly na Ideas. Prekvapive chteji obrazky v jinem pomeru stran nez pro Challenge, takze jsem to musel kompletne prerenderovat. Jenze mi zase idioti zamitli obrazky, protoze na hlavnim obrazku musi byt citelne vsechny texty na kostickach. Ale jak to mam doprdele udelat, kdyz na hlavni obrazek chci dat vsechny kosticky navrhovaneho setu, a tim padem jednotlive kosticky jsou male, a popisky na kostkach jeste mensi? Neresitelny problem. Idioti.

Takze na Ideas, Challenges a cely tenhle system uz zvysoka kaslu a nebudu se toho nijak ucastnit. Stejne prilis casto vybiraji neco mimo muj zajem.

KAERO
    KAERO --- ---
    Slavna budova byla navrzena pomoci lego kostek:
    How a 23-Year-Old Solved Urban Sprawl
    https://youtu.be/Qwbp9T-WS-I?si=vTy942cZqngV6150&t=507
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    LEGO Speed Champions 76919 2023 McLaren Formula 1 race car detailed building review & comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=kqBNXY92FPM
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NTR23: lando! toho musim mat! :)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NTR23: Mclaren 🤦🏽‍♂️
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOOMIX: Nešlo by nahoře dát plochou s přesahem, pak plochou malou a pod to zase plochou s přesahem dovnitř?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A tyto modely se mi taky líbí.

NTR23
    NTR23 --- ---
    Jak jsem se na toho Sennu těšil, tak mě nakonec moc nebere, ale co říkáte na ten nový miniWilliams?

KAERO
    KAERO --- ---
    s tema sirokyma pneu to vypada fakt mnohem lip. jeste misto tech sedych zarazek na osu (half bush) strcit cernou (ano, lego je dela i cerne). A cernou osu, to by urcite taky slo vyresit.
    No vsadim boty ze nekdo casem ukaze modifikaci toho nosu a pak to bude dokonaly model.
    PETJU
    PETJU --- ---
    BATY: Nj, cekal jsem 3D tisk, ale touhle cestou ja urcite nepujdu a necham to zatim tak, jak to je.
    BATY
    BATY --- ---
    Fixing LEGO's McLaren MP4/4 mistake: The tire upgrade test
    https://youtu.be/9SEB9UjmZcc?si=XvZh6TxtkZL-KQbv
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHIX: no jesli nenajdu, budu muset sáhnou po těch z ali. Děti mají Ikea Bygglek a chtějí mezi nimi udělat "tunel" a na to nám jsou ty podložky k prdu
    CHIX
    CHIX --- ---
    TOOMIX: myslím že se nedělá. Pár let z5 jsem také schanel. Na stavbu domu na strop. Dej vědět jestli najdes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam