• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PLAGUEDIL: chci udelat pritrz rozebranejm podvozkum a proste chci to slepit dohromady trvale ale tak aby nad tim slo jeste neco nabastlit v legu. Jak na tom lego drzi ?
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    aliexpres cina

https://a.aliexpress.com/_ExUFlZD

bylo to v choice nejaky ten jarni vyprodej nebo co, ted tam je taky nejaka sleva, ale uz zdaleka ne tak fajn cena.
    EMMET
    EMMET --- ---
    RAINBOF: Jestli.je to Mould King, tak něco se dá sehnat tady: https://www.blockshop.cz/category/stavebnice-mould-king/technika/16
    EMMET
    EMMET --- ---
    PLAGUEDIL: Mould King? Nebo nějaká úplně jiná Čína?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PLAGUEDIL: potrebuju...
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    my jsme zase zkusili lambo z ciny, za 360 i s ovladacem a motorizaci.

FARIN
    FARIN --- ---
    ještě doplním. že to není tak že původní technic díly by se vůbec nepoužívaly. I v nových setech se vyskytují tam kde to má smysl.
    KAERO
    KAERO --- ---
    FINGIS: novy technic jde na klasicke system kostky napojit velmi dobre. Napriklad do tech der lze zastrkat cudly na ktere pak pasuji system kostky.
    Ty nejlepsi sety nebo MOC jsou prave kombinaci - uvnitr moderni technic dily, ktere zajistuji kostru, funkcnost, a kolem je to obalene normalnima kostkama ktere delaji pekny set.
    Moderni technic dily umoznuji mnohem komplexnejsi stavby nez stary technic.

EMMET: ta navaznost Creator Expert/Icons na Model Team je v tom, ze model team sety predstavovaly 'dospele' modely, vypadaly co nejverohodneji, urcene pro starsi.
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    PLAGUEDIL: Cajk. Pripomelo mi lego, se kterym jsme si hrali s brachou v devadesatkach. Ale nebyl jsem ja nyxu vic jak 10 let, tak jsem zapomel, ze diskutuji na netu. Doufam, ze se set povede.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    FINGIS: a jinak plho, z poslednich 100 prispevku je tak 50 o tomhle setu.
    GREW
    GREW --- ---
    FINGIS: Ale ty na ty fotce nejsou vubec :D
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    GREW: Tohle jsou právě ty starý Technic díly, který jsem měl na mysli, tedy hranatý s dírama. V současným Technicu jsou nahrazený oblejma, krerý lze obtížně spojit se standardníma kostkama v rámci volné stavby, protože nemají čudly nahoře a sloty dole.
    GREW
    GREW --- ---
    GREW: Set 5590
    GREW
    GREW --- ---
    EMMET: Model Team mel nosnej ram, rizeni, podvozek a nekdy i motor z technic kostek a karoserii ze system kostek. Treba tady je to videt.

BATY
    BATY --- ---
    GREW: Kamarád mi to vytiskne, ale ta podlaha bude muset pryč. V reálu tam taky není...

EMMET
    EMMET --- ---
    GREW: Nikdy jsem MODEL TEAM neměl, ale co jsem koukal na ty modely... Icons mají vnitřnosti z technicu, Model Team to řešil ještě jinak takže tam je hodně volný odkaz
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Myslím, že najdu kostky co jsou potřeba v legu co máme...
    GREW
    GREW --- ---
    BATYTy nalepky vypadaj suprove a zase to ten set trochu pozveda. Jestli se chystas davat dozadu naky sirsi kola, tak si rovnou nastuduj/sezen kostky na upravu zadku, aby se tam ty kola vlezly.
    GREW
    GREW --- ---
    EMMET: Dalo by se rict, ze jeste pred tim to byl Model Team.
    FINGIS: Proboha, jak by to moh bejt technic, vzdyt na ty fotce je asi cca 10 technic kostek...
    EMMET
    EMMET --- ---
    FINGIS: Letošní model, alternativní nálepky a není to to Technic, ale Icons, dřívější Creator Expert
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    BATY: Moc hezky. Podle cigar na polepu asi nic moc recentniho. Je to jeste starej technik, nez to pokazili mnozstvim kulatejch dilu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam