• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    E42
    E42 --- ---
    PAJAOVA: 🤷
    BrickLink Reference Catalog - Sets which Contain Minifigure pi055
    https://www.bricklink.com/catalogItemIn.asp?M=pi055&in=S
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Kdyz uz jsme u toho rozpoznavani, netusite, odkud je tenhle rudovous? Je mozne, ze mel puvodne hak, ale ja ho mam uz z detstvi bez haku.

E42
    E42 --- ---
    E42: Jo ale koukám, že zdrojová sada u toho nějak nejde dohledat. Zvláštní.
    E42
    E42 --- ---
    CEEFA:
    Technic Figure White Legs, White Top with Blue Suspenders Pattern, Blue Arms, Red Helmet : Minifigure tech006a | BrickLink
    https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?M=tech006a#T=S&O={%22iconly%22:0}
    Mchm našel jsem to pomocí
    Brickognize - easily identify LEGO parts
    https://brickognize.com/results/8a6a50547676/?item=fig/tech006a
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    FINGIS: z ceho je? ja mam hodne podobnyho z toho technic letadla 8855
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    Borec ma pres 25 let. Radsi jsem si ho privezl od rodicu. Ostatni stary lego je pro dalsi generace, ale tenhle partak zustava u me.

SHMADE
    SHMADE --- ---
    VACA: Dopředu můžeš mít nárazník kolik chceš a s přihláškou bude možná nejlepší ozvat se přímo Petrovi, organizátorovi,já taky nestíhám...Telefon ti pošlu do pošty, tak mucinkni,ať otobě ví... :)
    VACA
    VACA --- ---
    SHMADE: moc bych se Tě zeptal na dvě věci ohledně LTT.

Uzávěrka je 5.6. tj dnes. Ale já prostě kvůli práci nestihnul dokončit , ještě buduju, nevim jestli to do půlnoci stihnu. I ta půlnoc nevim jestli neni pozdě....

A druhá věc, (kterou teda nevim jestli teď už neřešim zbytečně, když je splněno že hrana nárazníku je podle pravidel, jak velkej může bejt jeho přesah dopředu? např za použití liftarmu se zkosenym rohem...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HADIAK: jak som pisal tak som spravil - mclaren je doma, trosku omylom, ale je a to je dolezite :D

a na anonymnu figurgu mozem skusit natlacit landovu kombinezu :D :D
    EMMET
    EMMET --- ---
    Chci se zeptat, nemáte náhodou někdo na prodej či výměnu Rocker Boye z CMF 17?

PETJU
    PETJU --- ---
    ADDALBERT: Njn. Taky mi to hnulo zluci nicmene ja za to nikomu ty penize davat nebudu. Ani nahodou.
    Spokojim se se samotnou vezi, ktere jak koukam uz jsou ted v doobjednavkach.
    Evidentne o to je ohromny zajem.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    PETJU: To byla dalsi vec, ktera mne nasrala. Ja si to objednaval do Prahy hned prvniho. Samozrejme jsem toho nazgula tam videl taky. Byl jsem v tom shopu asi hodinu. Jen bylo plne auto 2 deti, zena a ja, takze nebylo miato. Ted si rvu vlasy, ale co
    PETJU
    PETJU --- ---
    ADDALBERT: Zrovna konkretne u toho Barad-Dur nastala naprosto silena situace ohledne GWP, ktere se prodavaji uz skoro za polovinu ceny samotnyho setu :)
    Ja ten GWP nestihnul - pul hodiny po releasu bylo vsechno pryc.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    VACA: Mne to spis prijde hezky. Ale uprimne u stavebni,ce, ktera dnes stoji 11500 uplne nevidim prostor pro upside, i kdyz bude s podpisem a to do doby, nez to stahnou.
    VACA
    VACA --- ---
    ADDALBERT: je to ftipny, ale taky je ftipny jak se to pak spekulanti snažej preprodat za x násobky ceny :D
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Tady jeste jine varianty

ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    SLAVIDAN: Ten podepsany ne a ted jsem nasrany. Mam ho objednany a nechtel jsem to vozit. A zaroven jsem ho chtel ale stavet. Koupil jsem si tam ale sosku pirata a kachnu.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    ADDALBERT: Koupil sis?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam