• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    PETJU
    PETJU --- ---
    Kazdopadne i tech plus minus 10 kacek za kus je pomerne dost vysoka "normalni" cena.
    PETJU
    PETJU --- ---
    VXP: Ja jsem uplne klidnej ;)
    VXP
    VXP --- ---
    PETJU: tak se zase uklidníme... https://www.bricklink.com/v2/search.page?q=coin&tab=P#T=P ;)

To že se na aukru najde jeden magor co nezná cenu ještě neznamená, že je to normální cena.
    Stejně jako teď na FB v aukci lidi přihazovali na bonsai až na 950, když se dá koupit normálně za 850 ;)
    PETJU
    PETJU --- ---
    KVIIIK: Naprosty souhlas.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    PETJU: je hrozna skoda, ze uz misto minci zacali davat ve vsech setech do truhel zlate cihly a drahokamy, nema to uz tolik kouzlo.
    PETJU
    PETJU --- ---
    Vcera vecer jsem dokoncil to mnou tolik chtene spojeni setu..

PETJU
    PETJU --- ---
    KVIIIK: No, to pritlac - bez problemu 15-20kc/kus.
    Nedavno na aukru 19ks se vydrazilo za 800. Silenost!
    JOPS
    JOPS --- ---
    KVIIIK: fakt, par jich taky najdu :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    PETJU: jen ty mince se dnes prodávaj za 5-10 korun za kus :(
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak jsem si dneska postavil tohle:) Normalne jedu taky ve Speed Champs, ale tohle jsem v obchode nemohl nechat (vzhledem k tomu, ze delam na Eoro/American Truck Simulatoru) a zejtra to jde do prace na stul:)

https://www.lego.com/en-au/product/car-transporter-truck-with-sports-cars-60408?galleryOpen=true&;galleryView=0
    PETJU
    PETJU --- ---
    Mam v krabici uchovanej piratskej poklad ;)
    Jsou 3 OG sety z roku 1989 - Forbidden Island, Shipwreck Island + Castaway's raft.
    Rekl bych, TOP stav + navody, nejaky nahradni/doplnujici dily a figurky.
    Zatim to necham ulozeny..

CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DURDIN: ja to nevidim jako "minus" - aspon se nauci, ze se auta snadno rozbijou a pak se musi spravit... a na to drsnejsi hrani jsem prckovi poridil technicsovy monster trucky - ty jsou proti tem speed champs prakticky nerozbitny :)

PETJU
    PETJU --- ---
    KUBLAJ: Ja skladal oba Countache zaroven ;)

MIRROS
    MIRROS --- ---
    KUBLAJ: Mě asi nejvíc láká ten set dvou závodních BMW, ale zatím sem si v hlavě neospravedlnil nákup :D Ale stejně se asi zlomím až budu mít slabou chvilku :D
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    MIRROS: Jo tenhle chci určitě taky. Pak, ač nejsem ferrari man, tak F40 (je snad jejich nejhezčí auto (po 250GTO)). No a ještě ten double s korvetama, LeMans BMW a ten DarkHorse nevypadá zle. A pak možná e Tron :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    DURDIN: Jo, to jsem si třeba toho Lamba říkal. Ale tak děti maj svoje, tohle jsem si koupil pro sebe :) (za to, že jsem jim roztřídil ten bordel, co v legu měli).
    Malej po nich ale slintá hrozně, tak jsem podlehl a už s nima včera závodil. Akorát dostal podmínku, že když je rozjebe, má smůlu. Tak jsem zvědavej, kdy k tomu dojde, protože to v jeho případě není otázka jestli, ale kdy.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já sem dostal svůj první Speed Champions Porsche 963 teď k narozeninám od sestry a musím říct že super. Taky už pokukuju co dalšího bych si koupil :D

DURDIN
    DURDIN --- ---
    KUBLAJ: jo speed champions, od doby co přešli z 6-stud šířky na 8, tak ty auta vypadají sakra dobře:) Akorát to moc uz není na hraní, hodně dílků tam je dost na lehko a dětem se rozpadají
    BATY
    BATY --- ---
    KUBLAJ: Povídej mi o tom ;)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Asi jsem právě začal sbírat Speed champions.
    Hrozně hezký, superzábavný stavby, a na lego za hubičku :)

(Ale ten novej velkej Countach je teda taky krásnej :D )

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam