• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOOMIX: Autem a pak dal po Dánsku.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TRAGED: tam jsem byl někdy v roce 1996, to byla nádhera :) Letěls nebo autem? 5 let zpátky lítala z Prahy přímá linka....

BURGER ZA 600 KČ a další dobrodružství v dánském LEGOLANDU!
    https://www.youtube.com/watch?v=gKFXj45rUc4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOOMIX: Billund. Jediné originál :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TRAGED: Günzburg nebo Billund?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    At last! Dětský sen splněn!

KAERO
    KAERO --- ---
    K te LEGO stolni hre - ano, lego kosticky jsou funkcni elementy ve hre:

"LEGO has announced that they have entered a multi-year partnership with board game company Asmodee to create new shared play experiences. This partnership will create a range of LEGO board games for fans to play within the LEGO universe. The first of these games is the LEGO Monkey Palace which was revealed just last month. They are already working on a second game called Brick: Like This! which is a party game from 2-8 players looks to LEGO bricks to complete word challenges."

"Monkey Palace: ... In this first game, participants are invited to compete against each other while helping the monkey rebuild the Monkey Palace. Players must cleverly build their way upwards, creating longer and taller staircases to get bricks and banana points in this innovative and strategic building board game.​ With no single route to victory, players will always want to play again!​"

LEGO Announces Asmodee Multi-Year Partnership to Create LEGO Board Games - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/lego-announces-asmodee-multi-year-partnership-to-create-lego-board-games/?
    PETJU
    PETJU --- ---
    Kazdopadne i tech plus minus 10 kacek za kus je pomerne dost vysoka "normalni" cena.
    PETJU
    PETJU --- ---
    VXP: Ja jsem uplne klidnej ;)
    VXP
    VXP --- ---
    PETJU: tak se zase uklidníme... https://www.bricklink.com/v2/search.page?q=coin&tab=P#T=P ;)

To že se na aukru najde jeden magor co nezná cenu ještě neznamená, že je to normální cena.
    Stejně jako teď na FB v aukci lidi přihazovali na bonsai až na 950, když se dá koupit normálně za 850 ;)
    PETJU
    PETJU --- ---
    KVIIIK: Naprosty souhlas.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    PETJU: je hrozna skoda, ze uz misto minci zacali davat ve vsech setech do truhel zlate cihly a drahokamy, nema to uz tolik kouzlo.
    PETJU
    PETJU --- ---
    Vcera vecer jsem dokoncil to mnou tolik chtene spojeni setu..

PETJU
    PETJU --- ---
    KVIIIK: No, to pritlac - bez problemu 15-20kc/kus.
    Nedavno na aukru 19ks se vydrazilo za 800. Silenost!
    JOPS
    JOPS --- ---
    KVIIIK: fakt, par jich taky najdu :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    PETJU: jen ty mince se dnes prodávaj za 5-10 korun za kus :(
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak jsem si dneska postavil tohle:) Normalne jedu taky ve Speed Champs, ale tohle jsem v obchode nemohl nechat (vzhledem k tomu, ze delam na Eoro/American Truck Simulatoru) a zejtra to jde do prace na stul:)

https://www.lego.com/en-au/product/car-transporter-truck-with-sports-cars-60408?galleryOpen=true&;galleryView=0
    PETJU
    PETJU --- ---
    Mam v krabici uchovanej piratskej poklad ;)
    Jsou 3 OG sety z roku 1989 - Forbidden Island, Shipwreck Island + Castaway's raft.
    Rekl bych, TOP stav + navody, nejaky nahradni/doplnujici dily a figurky.
    Zatim to necham ulozeny..

CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DURDIN: ja to nevidim jako "minus" - aspon se nauci, ze se auta snadno rozbijou a pak se musi spravit... a na to drsnejsi hrani jsem prckovi poridil technicsovy monster trucky - ty jsou proti tem speed champs prakticky nerozbitny :)

PETJU
    PETJU --- ---
    KUBLAJ: Ja skladal oba Countache zaroven ;)

MIRROS
    MIRROS --- ---
    KUBLAJ: Mě asi nejvíc láká ten set dvou závodních BMW, ale zatím sem si v hlavě neospravedlnil nákup :D Ale stejně se asi zlomím až budu mít slabou chvilku :D
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    MIRROS: Jo tenhle chci určitě taky. Pak, ač nejsem ferrari man, tak F40 (je snad jejich nejhezčí auto (po 250GTO)). No a ještě ten double s korvetama, LeMans BMW a ten DarkHorse nevypadá zle. A pak možná e Tron :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam