• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    EMMET: ad osvetleni - udelat z toho svetlo pujde bez problemu, je to jen otazka kolik lumenu z toho chces vytriskat aniz by se nekde tavily plasty :)
    EMMET
    EMMET --- ---
    Tak ikonická lampička od Pixaru to nakonec dotáhla na stavebnici a jsem zvědavý na výsledek - snad půjde snadno upravit, abych do ní mohl dát světlo a opravdu mohla sloužit jako lampička.

LEGO IDEAS - Blog - Revealing an exciting update on the Disney Pixar Luxo Jr. submission!
    https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/40d9ff14-3d5a-4108-9992-c063406a69fb
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Asi není pro každého, ale více než polovina těch hlav má nový design speciálně pro tuhle sadu - najdeš tam lidi s červenou skvrnou přes obličej, obličej s rozštěpem rtu a hromadu dalších dost specifických výrazů. Mně osobně se líbí i ta raketa (i když je malá) a jsem zvědavý, jak funguje tak konstrukce plamene/páry, která to by měla fungovat jako stojánek. Třeba to půjde celé postavit s trans-orange a podobně barevných dílků.
    KAERO
    KAERO --- ---
    8. 10. bude bricklink designer proram series 3, tak si promazte mysi pokud chcete stihnout nektery z domecku. zverejnili ceny:
    BrickLink Designer Program Series 3 Pricing Revealed - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/bricklink-designer-program-series-3-pricing-revealed/?
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    KAERO: ten film je dobry. pojmenoval jsem te LLoyd. maly se na to dival uz nevim kolikrat ale pokazde me to pobavi toto.
    EMMET
    EMMET --- ---
    Vlastně mě docela štve, že některé nápady neprojdou jenom proto, že podobný set zrovna nedávno vydali - a klidně i v rámci IDEAS a LEGO z poměrně logických důvodů nechce riskovat, že by si navzájem konkurovaly ty dvě stavebnice - to by byl takový problém ten set vydat až po penzionování (hezký neologismus slovesa retire, který vytvořil automatický překladač) současného setu? Vždyť je stejně v prodeji jen 2-3 roky.
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Bojím se, že foťák je kvůli nedávnému vydání Polaroidu outsider, ale ten projektor by se mi opravdu líbil - byl by to krásný vzdělávací set.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Kandidati na pristi Lego ideas. Ale cucim na drat, jsou tam 2 funkcni veci - fotak a projektor. Jeste je tam 'claw machine', ale z popisu to vypada ze to nefunguje kompletne.

LEGO IDEAS - Blog - 35 PRODUCT IDEAS QUALIFY FOR THE SECOND 2024 LEGO IDEAS REVIEW
    https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/641338c2-9ea8-4bf4-987b-681552a85008
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Pokud jsem to pochopil, tak to není film o Pharellovi, ale Pharellův, asi autobiograficky inspirovaný, film. No a napadlo ho, že LEGO by byla fajn stylizace, došel se zeptat Lega a to na to kývlo.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: pekne, ninjago vobec nesledujem.
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: napad? nevim jestli si rozumime:
    The LEGO NINJAGO Movie | Behind the scenes Ninja stunts with Jackie Chan
    https://youtu.be/pQ0SGOqC6BM?si=_a7WYtwEWuDyFRKY
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: jackie je fajn napad, ale zatial si vystacim s vlastnym Landom :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: tak kdyz ne pharrell, tak se muzes tesit na Daft Punk (viz minifigy vlevo).
    Ale je to tezke. V prubehu let zjistuju, ze spousta mnou oblibenych autoru jsou idioti. Ty jejich vyborna dila nejsou o nic horsi nez predtim, ale ta pachut tam je, no.

No a pochopil nekdo proc dela LEGO film o pharellovi? Cekal jsem spis treba nove ninjago, mozna neco s Dreamzz, nebo uplne nove tema. Ale ma to byt dokument. PROC? Ja chci Jackieho Chana jako mistra Wu, nebo Fiennese jako Alberta!
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DREEK: jedno stare interview...
    DREEK
    DREEK --- ---
    HADIAK: Zdroj?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: hmm skoda, ze je pharrell kreten.
    KAERO
    KAERO --- ---
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: já před časem zkoušel postavit pneumatický model motoru a přesně jak píšeš, narazilo to na vůle a tření a on tam má těch pneumatických dílu docela dost. Když jsem pak hledal inspiraci/řešení na youtube, našel jsem, že lidi různé modifikovali ty písty, odvrtávali díry, leccos mazali vazelínou/olejem. Na druhou stranu, proč ne, vidím to jako zajímavý projekt, a určitě se na tom dá naučit hodně z víc oborů.
    KAERO
    KAERO --- ---
    VACA: jo, takovy mechanicky pocitac je hezka vec, ale neverim ze udela funkcni variantu. Problemy s trenim a vulemi to poslou do kytek. Na tak velke veci uz lego neni uplne ideal. Asi si to uvedomuje, chce koupit kovove osy, ale nevim jestli to bude stacit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam