• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    VIDA: Myslis, ty rybicky? Nebo jde o neco jineho
    VIDA
    VIDA --- ---
    Jako každej rok touhle dobou sem v Billundu, tak sem šla zkontrolovat LEGO house. Myslím, že nová je část s challenge, kdy vás vyzvou něco postavit, pak to vložíte do do boxu a nascanuje se to a pošle na velkej screen. U toho je hezká interakce, která bavila i mě jako dospělou. Až tak, že sem si to nevyfotila.

EMMET
    EMMET --- ---
    SPIKE411: Tak jsem přihodil svůj hlas. Tohle je něco, co bych si opravdu rád pořídil a zároveň moc nevěřím tomu, že by to LEGO realizovalo, i kdyby se to dostalo do výběru.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A working Turing Machine hits Lego Ideas • The Register
    https://www.theregister.com/2024/10/05/lego_ideas_turing_machine/
    GREW
    GREW --- ---
    GREW: Tak jedna sada uz je zabrana, jeste jeden zajemce a muzu objednavat :)
    BATY
    BATY --- ---
    MAAJAA: To vypadá dobře. Dík
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    BATY: Jen jsem lehce mrkla a našla:
    https://deti.bazos.cz/inzerat/191528828/lego-76897-speed-champions.php
    Netuším jestli je aktuální, ale vystavené je to 24.9 🤷🏻‍♀️
    BATY
    BATY --- ---
    NELLAS: Pravděpodobně ne, ale levný by ty kostky taky asi nebyly...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BATY: Nebylo by to dražší než skutečné?
    BATY
    BATY --- ---
    SHMADE: Z Lega? 😂
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BATY: To větší jsem dával přítelkyni k vánocům a prej si ho postavíme až pořídím i to v měřítku 1:1. 😀
    CROSS
    CROSS --- ---
    BATY: Kamarád, no. Dětské trauma se se mnou táhne, asi i proto mám plnej dům lega, i když děti to moc nebere. :-]
    BATY
    BATY --- ---
    CROSS: Ajaj. Tak to bych ho tam spláchnul taky, aby to mohl přinýst zpátky, až to najde :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    BATY: Od roku 1984, kdy mi na škole v přírodě spolužák David spláchnul kus jednoho ze dvou malejch setů, co jsem tehdy měl, do hajzlu, do týhle místnosti žádný moje lego nesmí.
    BATY
    BATY --- ---
    :o)

GREW
    GREW --- ---
    Kdyby mel nekdo nahodou zajem, tak teoreticky muzu sehnat bednu DaD figurek (tzn. 3x kompletni sada) za 4050Kc - tzn. 1350Kc za sadu. Ja bych si z toho jednu sadu vzal, takze dve bych mel pak na prodej. Idealni by tedy bylo asi predani v Praze, ale muzu i poslat.
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Já mám permanentně zatažené rolety, žiju jako upír 😀
    Audi jsem na bricklink viděl nejlevnější za 800 a ještě někde v Austrálii, takže postovne dražší nez lego. Na bazosi za 1050 nerozbalené no... Tak uvidim...
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Tu audinu sem odchytnul nekde na fb marketplacu, nebo bazosi. Sem na tom podobne jako ty, ze zacatku sem si rikal, ze me Speed Champions moc neberou a ze maximalne si poridim par kousku, co se mi libej. Problem je, ze uz mi padlo do oka uz asi 25 aut... :D Takze obcas prolezu bazary a pokud tam na neco narazim, tak to vemu. Vyhoda proste je, ze na to nespecham a beru jenom ty kousky, co chci. Takze ted uz mi z tech starsich chybi jenom set 75884 1968 Ford Mustang Fastback. btw. z toho parapetu bych je dal pryc, slunicko dokaze lego celkem dost rychle zdegradovat. btw2, kdyz vidm tu fotku https://rebrickable.com/mocs/MOC-76393/aolaughlin/toyota-gt86-subaru-brz-scion-frs/#details
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Na bricklinku si kupoval? Stačí mi rozbalená, stejně je mám na parapetu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam