• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: ja bych spis predelal ty obtisky...
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Že je koupíš na bricklinku nebo je bude někde nabízet přímo lego? Asi to pak taky upgraduju. Zatím jsem takhle spokojenej :)
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Me kola zrovna dorazily, jak predni, tak zadni sem si nechal udelat, kvuli napisum, aby to bylo sjednoceny, ale kdyz se objevej samostatne kola z toho novyho setu, tak do nich stejne hned pujdu. btw. kdyby mel nekdo zajem, tak tu jedny siroky zadni gumy mam navic.
    BATY
    BATY --- ---
    Na nějaký čas jsem to odložil, ale nedávno jsem se k tomu vrátil a už jsme s kolegou dokončili náš mini projekt pomocí jeho Průši MK3.
    Tak myslím, že takhle už je to asi hotové. Maximálně ještě nápisy na ty pneu, to ještě nevím... možná

ETHAN
    ETHAN --- ---
    CHOCOLAT: Zrovna Roklinku měl tuším Amazon ve slevě. Ale zahlédl jsem jen článek na nějakém Lego blogu a nezkoumal, protože jsem už utrácel za jiné Lego právě v rámci víkendu přímo u Lega.
    CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    Tušíte, jak je to s black friday slevami na lego.com? Chystám se koupit Roklinku, tak by se nějaká sleva hodila. Teď je insiders weekend a slevy na par vybraných setů a o tom, jak to bude další dny lego mlčí.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Jojo, desetinna carka je lepsi, vyraznejsi. Ale USA holt jede s teckou, a bricklink byl zalozen v USA, i kdyz cechem.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    IMOLOL: jo tak ne slepej, jen debil :D to je 11 korun...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DURDIN: já jsem asi slepej, ale na tom linku co jsi postnul vidím jen tuhle položku :

DURDIN
    DURDIN --- ---
    IMOLOL: není. Je to ze sekce návody, a opravdu to jsou 3 dánské koruny, ale to poštovné mi nakonec nešlo vybrat jiné, než 200 DKK (ale nezkoušel jsem checkin, jen to dát do košíku)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    GOSHEWAN: No tak to by na to při tisku přišel asi i díky použitému papíru, ne...?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DURDIN: to je celá stavebnice, za 3000,- DKK, čili 11000,- CZK
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    IMOLOL: tady jsem to našel z Dánska bez min objednávky za 3 DKK a shipping bez trackingu za 55DKK:
    BB-brick - BrickLink.com
    https://store.bricklink.com/BBmand?itemID=374040937#/shop?o={%22invID%22:%22374040937%22}
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    BATY: jak se dívám na ty moderní Technic sety, tak to čím dál méně vypadá jako lego. Posledně jsem na živo viděl sestavenou Kawasaki Ninja, a nebýt tam ten zelený beam 3x7 tak jsem si to možná ani neuvědomil.
    GREW
    GREW --- ---
    Tak nová formule ze série icons už bude mít vzadu správně široká kola a dokonce i s potiskem :D

BATY
    BATY --- ---
    Tak to je dobrý no... Co teď...

BATY
    BATY --- ---
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    GOSHEWAN: tady jeden někdo v německu prodává, ale tady by tě to vyšlo na tři stovky. (cena je tam sice 22,- ale prodejce má minimální čásku pro objednávku nastavenou na 76,-)

LEGO Jake's Pirate Ship Bucky Set 10514 Instructions | JSS
    https://jss.brickowl.com/store/lego-jake-s-pirate-ship-bucky-set-10514-instructions#153492379
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Diky vsem! Tisknul jsem to na dvou ruznych modelech jendoho vyrobce (Lexmark) a vypada to hrozne. Na Bricklink jsem se pak koukal, resim jestli by mi to poslali obyc postou a ne za 200 CZK (:

A duvod proc to chci mit pekne je ze prcek ma o 6 let starsiho brachu ktery by na to urcite prisel (to ze stale veri na Jeziska je vec jina).
    KAERO
    KAERO --- ---
    DURDIN: za me to netreba ani vektorizovat. jak jsem uz psal, lezi mi prvni stranka natistena na stole, v tom rozmeru v jakem ma ten navod byt, a je to uplne v pohode, naprosto pouzitelne jako navod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam