• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    PHOBOS99: timhle zpusobem mi casto vyjde ze bych mel koupit treba jednu posledni zbyvajici kosticku od sesteho prodejce. Platit plne postovne kvuli jedne nebo hodne malo kostkam je nahouby. Takze mam rozdelanych vic MOC najednou, a treba ta jedna finalni kostka se najde do nejake objednavky az za rok.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAERO: já si nahraju seznam a dám vyhledat nejlevnější kombinaci obchodů včetně započítání poštovného. Nač si to zbytečně komplikovat?
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: já od něho bral párkrát, protože měl kostky, které nikdo jiný nenabízel, nebo v součtu s poštovným to u něj vyšlo lépe. Radši vezmu od jednoho člověka, který toho má víc, a je třeba trochu dražší, než to brát z pěti míst, a pak utratit víc na poště.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    KAERO: me takhle dost casto vychazi saviori a nebo jeste mummys nebo tak nejak. ale vybiram zasadne z cr.
    KAERO
    KAERO --- ---
    DREEK: zvlastni, a od tohohle jsem jeste nekoupil ani jednou. ze by mel moc drahe kostky?
    Jak kupujete na bricklinku? Ja kdyz mam vytvoreny seznam, tak priradim kostkam maximalni cenu jako (prumerna cena za poslednich 6 mesicu)*1.25 + 1 Kc, a pak vyradim obchody ktere cenu presahnou. Nakoupim u toho co ma nejvic, postavim kus, zhodnotim, predelam seznam chybejicich kostek, a jedu znova.
    Ale asi jsou lepsi postupy?
    DREEK
    DREEK --- ---
    Má to v oku. Michal Saviory je největším prodejcem použitého lega v Česku    | Forbes
    https://forbes.cz/ma-to-v-oku-michal-saviory-je-nejvetsim-prodejcem-pouziteho-lega-v-cesku/
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    U nas taky lego blázinec

LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Legovej jezisek ❤️

EMMET
    EMMET --- ---
    TOMBRIDER: A když si prohlédneš pořádně krabici, uvídíš na ní kromě značky LEGO i značku Hasbro
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    EMMET: Lego Transformer by asi šlo.
    Už je z Lega Bumblebee a Optimus Prime ;)
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    KOPI: restecp :D
    KOPI
    KOPI --- ---
    Veselé vánoce :)

GIZMO
    GIZMO --- ---
    Veselé vanoce

EMMET
    EMMET --- ---
    PLAGUEDIL: Transformers značka patří jednomu z největších soupeřů lega, společnosti Hasbro. Takže s tím musela přijít tato firma.

Zaklínač a Hra o trůny nemá u lega šanci kvůli explicitním sexuálním scénám. Naproti tomu Mega patřící Mattelu nemá takové omezení u svých produktů a oběma značkám už stavebnice poskytla.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    PLAGUEDIL: Na witchera cekam taky. Ale neverim tomu, ze tenhle lore vzhledem k nasili a sexu udelaji.
    Snad jen jako charakter v ramci lego Fortnite
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Podle amazonu se nejvic prodava starwars a harry potter… takze tak :) nasim mladym zrovna tyhle dve rady i kupuje babicka protoze to zna
    Ja mam nejradsi city a dceri kupuju friends
    Ono taky lego z tech vlastnich rad ma vetsi zisk protoze neplati licenci
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    RUTHLESS: nebude to tim, ze lidi proste chcou ty vazane na predlohy? a lego ostatne sazi na jistotu, sw se prodava jak silene, rak proc nezkusit transformers a jine zamehane znacky. cekam kdy bude witcher.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAERO: To je 2011 :-) to je dost starý :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    RUTHLESS: ninjago? ten uz je stary. Ale MonkeyKid je z 2020.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přiznám se, že jsem si pořídila Dreamzzz narvalobalón - líbila se mi ta figurka a má to i super přestavbu na rebrickable (pírátskou loď) :D

https://www.lego.com/en-cz/product/izzie-s-narwhal-hot-air-balloon-71472

LEGO MOC 71472: Daydream Pirate Ship by sebbl | Rebrickable - Build with LEGO
    https://rebrickable.com/mocs/MOC-174207/sebbl/71472-daydream-pirate-ship/#details
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    z Dreamzzz jsem si poridil tu Turtle dodavku - v normalni verzi je pekna:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam