• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NELLAS: jsem ted v Hypermarketu a tak na pulku setu tu maj 30 %
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: Ten to měl jen na víkend s Černým pátkem.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Jo v Albertu jsem nakoupil asi tri krabice a pet polybagu :D
    Z toho lega mi stejne odepsali ze vyprodano takze z toho nic nebude
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JIMIQ: 40% slevy na celé sety má teď prý i Albert.

Jinak ty polybagy za body letos nic moc.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Ja myslim ze tam jsem, nejake stavebnice koupene mimo jsem i registroval za body
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JIMIQ: Pokud jsi to neudělal, tak se přidej do Insider zákaznického programu. Pokud by to nemělo mít žádné jiné výhody, tak za ty body se dá občas koupit něco exkluzivního, nebo prostě jen pořídit sleva na nákup.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Není to sice přímo Lego, ale zde povánoční progress nových stolů na Lego město. Před rokem a půl ty papírové stoly z IKEA navlhly a prohnuly se, tak tyhle by snad mohly vydržet o trošku víc.

ETHAN
    ETHAN --- ---
    E42: Rozhodně budou. Lego velmi dbá na kvalitu a když je něco špatně, tak to vyřeší, pokud to jde. Tedy pokud dnes otevřeš set, kde jsou už nevyráběné kostky a nějaká nebude v pořádku, tak s tím asi už nic neudělají, ale u aktuální produkce nahrazují cokoliv. Dostal jsem takhle například arch samolepek, protože prostě byl v setu ohnutý a některé se částečně odlepily.

Navíc pokud nakupuješ přímo od nich, tak mají i dobrou ochranu balíků. V tom smyslu, že když se kdysi před lety jeden balík ztratil (doručovací služba tvrdila, že to převzala jakási paní, přičemž nikdo takového jména nikde v okolí neexistuje), tak zahájili svoje interní vyšetřování, co se stalo a mně prostě bez keců poslali obratem celý nový set. Modulární dům za zhruba 5 tisíc. Dá se předpokládat, že kdyby se to dělo podezřele často, tak by si na vykuka zneužívajícího systém posvítili.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    E42: Pravdepodobne, pokud je to balik, co nejaka dulezita cast ci vzacna cast, tak i ucet od nakupu.
    E42
    E42 --- ---
    ADDALBERT: To jsem trochu doufal, že v tomhle budou velkorysí. Díky, zkusím!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: Mně svého času v Roklince přišel zdeformovaný kousek. Psala jsem jim přes ten formulář, že chci jiný, protože tenhle je zničený, chtěli fotku a pak to bez keců poslali.
    KAERO
    KAERO --- ---
    IMOLOL: kup nabijeci lion AA baterky. Nabije se to za hodinu a ma to stale napeti takze postupne neklesa vykon jak u NiMH. A muzes to pouzit i v dalsich hrackach nebo v ovladacich.
    E42
    E42 --- ---
    ADDALBERT: Jak přesně jsi to s nimi řešil? Máme v policejní stanici hodně ohnutý rámový nárazník u jednoho auta a je to s mrňousem samozřejmě velké neštěstí.
    Taky jsem si myslel, že takové věci se u LEGO nestávají, ale... A to ještě jedna policejní siréna má buď skoro úplně vybitou baterii, nebo nějaký studeňák.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    IMOLOL: zkusil bych tohle, ale záleží na kapacitě tý baterky

I just found this on AliExpress:
    US $34.60 | NEW Bluetooth Lithium Sbrick Buwizz Battery Box Motors Train Remote Control PF Brick Blocks Toy Suitable for IOS 9.0 and Android
    https://a.aliexpress.com/_EHDQjNW
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    u nas se sklada optimus (pun intended).
    RSZ
    RSZ --- ---
    Jinak já mám největší radost z dcery japonské zahrady, to je fakt pěkný set (a teda ona navíc miluje japonsko).
    RSZ
    RSZ --- ---
    IMOLOL: dej slusne nabíjecí a měj chvilku trpělivost, on to bude jezdit méně a méně :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    GREW: normální právě, jen netuším jak dlouho předtím leželi v obchodě.
    GREW
    GREW --- ---
    IMOLOL: A to byly "normalni" baterky, nebo nabijeci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam