• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TRAGED: Ano, aby v nich byly mensi casti opet v plastovych (:
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    BUCKOWSKI: kdyz tam patri i obalky s vnitrni bublinkovou vlozkou...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TRAGED: jo, ale jsou zevnitř povoskovaný, takže to imho nepatří do recyklace, ale do směsného odpadu, zlatý plasty
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Když jsme u těch pytlíku. Nové sety už jsou v papírových sáčcích.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    Bluey is getting some Lego sets...

BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ty zajímavý mizí rychle - ceny jsou dobrý, tak se nedivím
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BUCKOWSKI: Postupně to mizí, nejdřív zmizel ten čínský strom, se mi zdá (nevím proč, zas takový zázrak to podle mě není). Aspoň ušetříš :))
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Cokoliv mě zaujalo, tak nebylo skladem,... Ale nevadí
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PJOTRIK: No jo, tak promiň :D
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    NELLAS: akorat tak k vzteku, vybral jsem si 5 setu a zadny dva z nich nemeli na stejny prodejne :p
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JIMIQ: No, to je to, co píšu (je potřeba objednat online a vyzvednout na místě). Musíš si to vyzvednout na prodejně - akce má platit do 20. ledna, co jsem tak pochopila.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    NELLAS: bohužel to (zatím?) nejde objednat na dovoz, pouze rezervace na prodejně. Ale pěkný ceny, budu to sledovat
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    KAERO: 2 ruzny mystery (s)hack? zajimavy na to, ze to neni zrovna nejnovejsi serial
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    jak jsem slíbil, ověřeno a vyzkoušeno. Bral jsem od Dominika 2 sety a všechno naprosto OK. Platil jsem předem a bedna jak hovado byla druhý předána PPL a za další 2 dny byla doma.

https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?idmail=7401871&idphone=5219026&jmeno=Kingdom%20of%20bricks
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pokud jste to ještě nezaznamenali, Bambule má 30% výprodej i na nové modely, je potřeba objednat online a vyzvednout na místě. Neodolala jsem a mám kočku 3v1 :))

LEGO výprodej | Bambule Království hraček
    https://www.bambule.cz/lego-vyprodej/
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    BONGI: cetl jsem ze u ninjago je nejaka sazka ze za kazdou propasovanou ruzovou kostku nekdo plati penize na vyzkum rakoviny.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    A Update - lega koupená na Bazoši úplně v pohodě. Pošlu pak jméno toho prodejce jako ověřený zdroj.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Máte někdo zkušenost s Lego Creator, kde nejsou číslované pytlíky?

Koupil jsem teda z druhé ruky, byť původně neavizováno. Mám se teď rozhodnout jestli si nechám, případně za kolik, nebo jestli vrátit.

Konkrétně mám Tower Bridge 10214 a žádné číselné označení sáčků tam není. Je to normální?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BONGI: jojo, měl jsem to i v podlaze kavárny ze setu F.R.I.E.N.D.S
    BONGI
    BONGI --- ---
    No, nevím. Teď zrovna stavím motorizovaný maják 18+ a v základech jsou i fialové kostičky (nikterak složité), které pak nebudou vidět. Asi to bude víc důvodů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam