• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    CROSS
    CROSS --- ---
    ETHAN: Swiffer dokáže docela hodně.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CAROLIAN: Samozřejmě tak, aby to Lego přežilo, tedy žádný zdroj tepla. Navíc odfouknout prach mě nezbaví prachu.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ETHAN: co to vzít z opačného konce a věci vyfénovat?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Čím vlastně ty vystavené věci zbavujete prachu? Nedávno jsem začal přesouvat město zpět do sklepa a při té příležitosti jsem to všechno umyl a usušil, ale to je něco, co s tím běžně dělat neplánuju. Je něco, čím nevysaju malé kostičky z domů, minifigů a podobně (nebo celé minifigy). Prachovka je na nic, to jsem zkusil. A normální vysavač se nehodí, protože vezme všechno.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    To je pecka

PETJU
    PETJU --- ---
    KAERO: Uz jsem videl par fotek s prasklyma nohama od studu, ale je to fakt pomerne vzacny jev. Nicmene bych byl opravdu nerad, kdyby praskly nohy u chromovanych figurek, tak minimalne u nich ty podstavce pouziju. Pro klid duse :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETJU: myslim ze praskani nastava opakovanym namahanim. takze pokud to stoji ve vitrine a nesaha se na to, tak je to imho uplne v pohode.
    PETJU
    PETJU --- ---
    TOMII23: Ta pravdepodobnost, ze dojde k prasknuti nohou kvuli delsimu stani na studech je mala, ale jistota je jistota.

TOMII23
    TOMII23 --- ---
    PETJU: Který mezikus přesně myslíte?
    PETJU
    PETJU --- ---
    TOMII23: Nj, puvodne to byla taky jen ta mensi vitrinka, ale postupne se to nejak zvrhlo :)
    Amidala se da sehnat pomerne snadno.
    Kazdopadne ja ted asi budu resti podstavce - dam tam takovej ten mezikus, aby figurky nestaly na studech. Hlavne ty chromovany chci chranit vic.
    TOMII23
    TOMII23 --- ---
    PETJU: Moc pěkná sbírka :-) Koukám, že máte Padme.Tu ještě nemám.Snad brzo na ni taky dojde :-) Ale nejdřív musím dokoupit rámečky, protože nemám všechny figurky vystavený a pak mám ješte několik figurek na dokompletování :-)
    PETJU
    PETJU --- ---
    TOMII23: Moc hezky, kolego! :)
    Ja mam tedy tu SW vitrinku jen jednu, ale dal jsem si hodne zalezet - chybi mi uz jen dve figurky a mam to komplet (cloud city Boba Fett a Finch Dallow).
    Nedavno jsem zacal jeste s mensi LOTR/Hobbit vitrinkou a dokonce i Ninjago (to jen okrajove).
    V planu mam jeste dve mensi vitrinky Harry Potter a Marvel.

TOMII23
    TOMII23 --- ---
    PETJU
    PETJU --- ---
    TOMII23: Nejak ty fotky nevidim, ale vzhledem k tomu, ze sam figurky sbiram, tak by me tvoje sbirka zajimala ;)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    TOOMIX: zelene desky jsem zatim nejlevneji videl za 157,-, ty velke sede za 237,-
    Nejvetsi peklo na shaneni jsou piskove, je hrozna skoda, ze se prestaly vyrabet.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KVIIIK: barevný 32*32 mívá v akci i alza, ale ne za 2$/ks
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    TOOMIX: diky, padesat jich vezmu tam, ale ten zbytek, co bude videt vepredu, zkusim nekde sehnat origo. Silnic jsem sehnal docela dost kusu tech novych stavebnic ve vyprodeji na Mallu. Ty z Aliku sice vypadaji fajn, ale bohuzel Lego podobne nema, takze by to byl viditelny fejk uz na prvni pohled.
    Nejvetsi palka bude vegetace a zelen. Jak je po tom shanka tak se to prodava hrozne nad cenou. :(
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KVIIIK: z ali mam desky 32*32, nejdou davat dve na sebe, ale to neva. Original lego na ne pasuje dobre, prijde mi ze i vydrzi docela velky ohyb.

Barevny tady

I just found this on AliExpress:
    US $5.74 | 32x32 32x16 Dots Classic Base Plates MOC DIY Plastic Bricks Baseplates City Dimensions Building Blocks Figures Construction Toys
    https://a.aliexpress.com/_EGubl9E

silnice a parkoviste tady

I just found this on AliExpress:
    US $13.44 | City Street View Road BasePlate Building Blocks 32*32 Dots Blocks DIY Toys Parking Lot Football Basketball Court Mini Bricks
    https://a.aliexpress.com/_EJA4pFO
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam