• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ve skutečnosti nechceš ozonovou čističku vůbec, je z toho akorát takový divnosmrad a ničí to všechno vybavení. A proti prachu to nemá žádný účinek.
    Chceš elektrostatickou (Ionic care) nebo s HEPA filtrem (IKEA má docela hezkou zamontovanou do stolu).
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ETHAN: Ty ozonovy cisticky maji vetsinou dva mody, ozon se ma poustet jen na omezeny mnozstvi casu a kdyz v mistnosti nikdo neni, nema to jet fulltime.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KAERO: Sklo na diorama bych nedostal. My to navíc často bereme do rukou. Jakože třeba s tím městem si syn běžně může hrát. Vidím to na oprašování a luxování kombinované s čističkou vzduchu s hepa filtrem, ale ne s ozonem. To by mohlo snad aspoň v rámci té jedné místnosti fungovat. Lego všude jinde po domě asi bude trpět prachem dál, na to prostě nemám sílu.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ETHAN: no jeste je jedno zrejme reseni: kvalitni prosklene skrinky.
    GREW
    GREW --- ---
    ETHAN: V jedny ruce klasickej stetec https://www.hornbach.cz/p/stetec-plochy-81216-1/6749700/ a v druhy ruce vysavac, kterym hned beru ten rozvirenej prach, cistim tak jak lego, tak pc.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VACA: Díky. Nápadů jsem tu slyšel hodně, ale problém je, že nápady (včetně tohohle) jsem všechny až na to s ozónem, kterému se ale raději přeci jen vyhnu, měl taky :( Já trochu doufal, že se ozve někdo se zkušeností. Ale evidentně tohle nikdo neřeší a nebo toho má tak málo, že stačí prachovka. My máme bohužel fakt hodně prašný interiér. Přijde mi, že to nasbírá za týden tolik prachu, co jsem na jiných místech zvládl mít tak za dva měsíce neutírání prachu.

Zatím plánuju sehnat ten štětec na líčení a koukat po čemkoliv, co bude aktivně chytat prach v místnosti, případně nějaký takový trik s vysavačem, jako popisuješ. Jsem z toho už dost zoufalý, průběžně to všechno myju a zase vystavuju, ale přijde mi, že než skončím, budu moct zase začít. A ta voda tomu taky moc neprospívá, když to má třeba samolepky.
    KAERO
    KAERO --- ---
    BrickLink Designer Program Series 7 Finalists Announced - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/bricklink-designer-program-series-7-finalists-announced/
    KAERO
    KAERO --- ---
    DURDIN: ale ja resim draci povstani, to ma zatim jen 2 serie. Ninjago masters of spinjutsu mam cele.
    VACA
    VACA --- ---
    ETHAN: A co dát na hubici toho vysavače punčochu? Pro lepší pocit jistoty třeba ve dvou vrstvách, i když myslim že silonka by jen tak prdnout neměla..
    vyzkoušet se to ale dá nanečisto. Když bych chtěl bejt opatrnej, tak bych si vzal nějakou hadičku kterou bych z jedný straně podélně rozstříhnul, a nastrčil ji kolem dokola hrdla tý hubice vysavače, pak by silonka nešla přes hranu.. (která může mít ostrý otřepy od běžnýho vysávání)
    Sice by se tim trochu snížil tah toho vysavače, (kterej ale asi stejně nechceš mít ultimátní, na to lego..) ale v kooperaci s tim štětcem by to mohlo bejt dobrý kombo..
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: musím se podívat, myslím že to mám někde na starém disku v češtině komplet až po S14, a část S15, ale kde jsem k tomu přišel netuším, pokud si dobře pamatuju, tak jsem to tahal z youtube přes yt-dlp...a taky jsem doteď myslel, že to bylo free, stejně jako dreamz, na které šlo koukat přímo na webu lego.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    SOJKA: jake bylo ale moje prekvapeni pak na ceste zjistit, ze po odstraneni filmu z nabidky zmizel i stazeny kus z appky :)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KAERO: Na Netflixu muzes v apce stahnout a pak koukat a nemusis byt online.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Nejak jsem puvodne myslel ze ninjago serialy byly zdarma, kdyz na to kluci koukali, a z youtube uz to zmizelo, protoze z youtube mizi veci. Ale to jsem byl jen naivni. Nasli to na webu NCE+, ktery teda byl warezovy, a uz skoncil. Cely serial je online na https://www.najserialy.io/, coz je teda taky warez.

Na webshare, prehrajto a fastshare jsem byl schopen dohledat z prvni serie vsechno krome S01E12, S01E14, a druhou serii od 11. dilu. Dohledal jsem jeste jeden torrent, ale ten je asi mrtvy.

No, asi si kluci budou muset zaplatit voyo, netflix nebo neco takoveho, ale odtama to stejne asi nestahnou na disk aby na to mohli koukat behem cest.

BATY: tak jsem se snazil vygooglit co vlastne stream cinema je, prohrabal se hromadou ruznych variant toho sameho pluginu, a jestli tomu dobre rozumim tak to jen streamuje z ruznych ulozist, ne?
    Uplne nejsem nadseny si do pocitace strkat nejaky plugin s buhvijakym obsahem, takze si to radeji z webshare apod. stahnu sam.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    na vaše velkolepý stavby to nemá, ale já z toho mám radost jako před 25 lety když jsem si s tím hrával...:) dokoupil jsem si na bricklink skoro všechny chybějící a rozbitý dílky a můžu se zad věnovat jiným věcem :D

BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Kodi - webshare - stream cinema 2
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KAERO: za mě je nejlepší webshare
    KAERO
    KAERO --- ---
    NAGASAWA: dik, zkousel jsem fastshare a to asi neni ta nejlepsi nahrada ulozto. Kluci uz to videli cele, ani nevim kde, ale chteji to na cesty autem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KAERO: Náhrada ulož.to by mohla posloužit

Ninjago - online ke zhlédnutí a ke stažení - Přehraj.to
    https://prehrajto.cz/hledej/Ninjago
    KAERO
    KAERO --- ---
    Koukam ze LEGO dalo na youtube Ninjago:dragon rising, ale z prvni serie jen 5 dilu a z druhe serie 10 dilu. Nevite kde je vsechno? V ceskem dabingu...
    EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: Vůbec nevadí - nespěchám, jen to mám jako položku "doplnit na sklad, až moje peněženka půjde okolo Kanady" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam