• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KAERO: jestli to nebude tím, že tvar se licencovat nedá a model nevychází z oficiální stavebnice. Disney má trademark jen na to jméno.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Ze se cinani s licencema nezalamuji, to me uz neprekvapuje. Ale prijde mi zvlastni, ze Bluebrixx se tvari ze je nemecky vyrobce, ma ocividne kopie vseho mozneho, a uz funguje minimalne 4 roky. Treba set pojmenovany "Planet Destroyer", a je to jednoznacne hvezda smrti:
    Buy Planet Destroyer online | BlueBrixx
    https://www.bluebrixx.com/en/prod/106743/planet-destroyer/

A to jsem myslel ze Disney si nenecha ujit zisky ze Star Wars. Cekal jsem ze je brzo nekdo zazaluje, ale asi nic.
    Poznavam tam i nejake MOC, ale to nevim jestli jim na to autori kyvli nebo ne.
    TOMAS_23
    TOMAS_23 --- ---
    GREW: Díky, ale šedá nelze.
    Na bricklink.com sem je našel.
    Super, díky moc ! Taky budu věřit, že to čtvrtka přijde.
    GREW
    GREW --- ---
    TOMAS_23: Bud se smirit se sedou a dojit si do hrabarny, nebo objednat tady https://store.bricklink.com/SavioryBricks?itemID=321280285#/shop pricemz verim, ze do ctvrtka to prijde.
    TOMAS_23
    TOMAS_23 --- ---
    Ahoj všem,
    neměli byste někdo "zbytečnou" kostičku č. 27940 (6396457) v černé barvě ?
    (Beam, 1 Module w/2 cross axle, 180 deg.)
    Potřebuju 2 kusy a potřebuju je nejpozději ve čtvrtek . . . Nebo nevíte někdo kde v Praze by se daly sehnat (takhle rychle) ?
    Lego má dodání do 7 pracovních dnů a nikde jinde ji nemůžu najít . . .
    Díky, Tomáš
    KAERO
    KAERO --- ---
    Bricks On Track: Building the LEGO® F1® Drivers’ Parade | Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=QrQ_Lau5-DU
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    ad boxiky mame tady tyhle organizery od curver, daji se k sobe zezadu po dvou zacvaknout.

VIDA
    VIDA --- ---
    Jako každý rok zdravím z Billundu. Známe tváře jsou na svém místě a LEGO je úplně všude.

ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    KAERO: Byt tam uz podobne byly, tak jsem objednal outlaw forest den. Je to to trochu nostalgicke, ale hezke.
    Problem mam v dalsich seriich. Uz je toho proste moc
    KAERO
    KAERO --- ---
    PLAGUEDIL: aha, linknuti jako spojeni, ja myslel ze to je ten 'link' co jsem dal o kus niz.
    jo, me to spojeni funguje a muzu se prihlasit jak driv do lego.com i do bricklink.com
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    KAERO: o tom presne mluvim.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PLAGUEDIL: bricklink sjednotil zpusob prihlasovani s lego.com. Mozna jsi tohle jeste neprovedl?
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: Uznávám, že gold mine ma něco do sebe.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    jde vam to linknuti lego bricklink, me to furt haze spatne heslo i kdyz ho resetnu a kopiruju tam a zpatky. podpora radi jen clear cache ale zkousel jsem dva pc, mobil a celkem 4 browsery. trochu me to sere.
    KAERO
    KAERO --- ---
    BESH: na domecky nejsem, ale zlaty dul je skvely, a v oficialnich setech nic takoveho nenajdes. Ostatne ani ty sekvoje.
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: Ja jsem teda dost unimpressed. Prijde mi, ze uz jsem to vsechno videl tak desetkrat.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Predobjednavky Bricklink DPS 6 zacaly:
    Designer Program Series 6 [BrickLink]
    https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-6/main.page
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: No jo, já v tom mám lego pro volné stavění, takže to minimálně jednou za týden otvírám. Navíc jak jsou v tom ty dílky, tak prostě nic necítím. A navíc jsem kuřák. Jinak doporučuji vzít kombinaci organizérů s přihrádkami a ty s krabičkami. Ty s přihrádkami jsou lepší na větší díly, s těmi s krabičkami se zas lépe pracuje. Navíc je možnost ty krabičky různě kombinovat mezi jednotlivými organizéry.
    KAERO
    KAERO --- ---
    HONCKA: BONGI: jsem o vikendu v Bauhausu ocichaval krabice. Pripadal jsem si jak fetak :) Meli tam krabice ten Stanley i ten Kistenberg Norb. A smrdi. Teda mnohem, mnohem mene nez ty krabice co mam doma, ale jde to citit. Presneji kdyz jsem vzal krabici z regalu zepredu, tak nesmrdely protoze to lidi prohlizi a porad otviraji. Ale kdyz jsem vzal krabici zespodu hromady tak to bylo citit. Pritom tam byly i uplne jine krabice jine firmy ktere nesmrdely vubec, ale ty byly moc male.

Mozna jsem na to precejen citlivejsi, kluk to necitil, Takze asi nakoupim hromadu Kistenbergu.
    KAERO
    KAERO --- ---
    KUBLAJ: sis to nejak popletl. Jasne jsem napsal, ze ja bych se podle sveho pohledu neodvazil rict jak to je. Jaky je pomer nevime, a jedine co muzeme je hadat.
    Zajisteny muz ma sice vic penez, ale taky mene casu, a mene si hraje. Hledet jen na to kdo ma vice penez je uplne zbytecne, tech faktoru tam je milion dalsich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam