• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ZAK
    ZAK --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EMMET: Já si ji vybavuju poměrně jasně jako jednu z výrazných postav, ač vím, že se tam vynořila jen párkrát :)
    EMMET
    EMMET --- ---
    Jsem asi jediný, komu ty minifigurky přijdou odbyté. Brickbuildové vybavení v téhle cenové kategorii? To už si podle mě váždě dělají z AFOLů prdel. A tradičné - plné nálepek, které barevně nesedí k odstínu šedé u kostek. Jak jim za tohle můžete platit takové nesmyslné ceny. Zejména Kaero, který je jednoznačně schopný si sám navrhnout takovýhle model.
    Vždyť to není nic víc, než dva šedivé talíře spláclé k sobě. Navíc ty talíře ani nejsou kulaté, ale divně oválné - já měl vždy za to, že ten modul je kulatý.
    Plus nevím, proč je tam figurka postavy, kterou hrála Whoopi Goldbergová - co je na ní tak důležitého, když se objevila jen v jednom filmu? Oprava - objevila se i v seriálu a minimálně se měla zúčastnit svatby na konci filmu Star Trek Nemesis, ale samotná skutečnost, že mi nijak neutkvěla v paměti, mi říká, že úplně nechápu, proč byla vybrána jako reprezentativní postava.
    KAERO
    KAERO --- ---
    KVIIIK: cena klesne. Treba jerab liebherr - na lego.cz je ted za 17 kKc. Podle heureky byl v obchodech nejprv za 14 kKc, a pri akcich se dal koupit i za 10,5 kKc. Takze minimalni cena versus lego cena je 61 %. Kdybych to tupe aplikoval na Enterprise, tak kdyz si pockas tak to sezenes za cca 6 kKc.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KAERO: cenovka je teda zase brutalni, ale co se da delat.
    VIDA
    VIDA --- ---
    KAERO: Ty minifigurky! ♡
    BONGI
    BONGI --- ---
    BAROLD: Asi jsem blbý. Můžeš mi napsat cestu k hodnocení?
    KAERO
    KAERO --- ---
    RUTHLESS: ani mi nepovidej. ale ne, zarekl jsem se ze ne. potrebuju vic dilku na Ariane 6, kdyz ted mela premieru.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAERO: to mam velky svrbeni koupit dve...
    BAROLD
    BAROLD --- ---
    BONGI: Po sloučení účtu dnes v poledne hodnocení na mém účtu zůstala a vidím je.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    TRAGED: jestli je to pravé, tak je to must have!
    KAERO
    KAERO --- ---
    Zajimave, tady je informace ze Bluebrixx prisel o licenci startreku. Pritom Bluebrixx tech setu udelal hodne.
    "Toto oznámení zároveň přichází krátce poté, co se uzavřela kapitola stavebnic BlueBrixx. Německá firma loni přišla o licenci a její Star Trek linie byla ukončena. Pro fanoušky to tehdy znamenalo zklamání – ale jak se ukazuje, vesmír se postaral o spravedlivou rovnováhu. LEGO přebírá štafetu a otevírá zcela novou éru."
    LEGO a Star Trek: sen fanoušků se stal skutečností! – Star Trek · CZ
    https://www.startrek.cz/merchandise/2025/09/09/lego-a-star-trek-sen-fanousku-se-stal-skutecnosti

Vtipne je ze Lepin zkopiroval i nektere sety Bluebrixx...
    BONGI
    BONGI --- ---
    Z Bricklinku mi po merži zmizela historie nákupů, stejně jako tu bylo zmíněno. To by tolik nevadilo, ale zároveň zmizelo i hodnocení od prodávajících (nebo ho nemohu najít) a to je už horší. Někteří prodejci dávají lepší podmínky při dobrém hodnocení - např. sdělí heslo pro nižší nákup než je oficiálně požadováno. To mě docela štve.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    KAERO: to mi prijde skoda, ale OK. kazdopadne diky za odpoved
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tady je vic obrazku, jestli se vam chce drbat s facebookem. A vypada ze jsou uz z osmeho srpna:
    Facebook
    https://www.facebook.com/photo?fbid=1188409743328556
    KAERO
    KAERO --- ---
    DURDIN: nevidim tam vec co by nevypadalo jako existujici kostky lega, az na deflector, a kvuli tak velkemu setu bych se nedivil kdyby zase vyrobili nejake specializovane kostky.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZORBEN: historie objednavek se mazala i driv. myslim ze po 6 mesicich objednavka zmizi.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: zas tak velké to nevypadá, ale je to vůbec real? Koukám na to na mobilu a trochu mi to případne jako výtvor nějaké AI...
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    ZORBEN: taky historii objednavek nevidim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam