• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIEW: Roklinka je nejlepší set, mám ji už skoro tři roky. Ale aktuálně je rozložená.
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    NELLAS: Je to tak, ale hlavne fanousky lega :D akorat uz to nemame kde vystavit 🤦🏻‍♀️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIEW: Možná se mýlím, ale trošku mi připadá, že se jedná o domácnost fanoušků Pána prstenů :D
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Lego Vanoce ❤️

SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    AXTHEB: To je mi líto, příště dám na to pozor.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SLAVIDAN: https://nyx.cz/market a případně linky do jednoho postu bude lepší
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SLAVIDAN: plx no. Kdybys nebyl stálým přispěvovatelem, tak to rovnou smažu, takhle se budu jen mračit. Na inzerci tu jsou jiné mechanismy. (Nabídky jedné, dvou hodně zajímavých věcí by byly ok)
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    Neměli byste zajem o koupi nového Lega z roku 2002?

Jedná se o set 7139 EWOK ATACK, krabice má relativně menší poškozeni na jedne strane, viz foto. Navrhovana cena 2400,-

Tehdy ještě měly žluté a ne růžové hlavy.

Nabizim také set HarryPotter 4728 Escape from privet drive, také z roku 2002, krabice s drobnými vadami, navrhovaná cena 2900,-

Dále mám v nabídce tyto nové sety:
    Lego Harry Potter 76387 Setkání s Chloupkem z roku 2021 za 1625,-
    Bradavickou velkou halu 75954 z roku 2018 za 2500,- krabice je na jedne straně trochu odřená + další menší vady , viz foto
    Bradavickou Vrbu mlátičku 75953 z roku 2018 za 1900,- s malými vadami na povrchu boxu
    + hodlám nabízet i další části bradavického hradu z z let 2021-2022.

KAERO
    KAERO --- ---
    PHOBOS99: doporucuju zkontrolovat bazary, ja nakoupil svetylka z druhe ruky pro ECTO-1 na odkarla.cz
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KURE: tip nemám, ale minimálně light my bricks sadu mají. Než budu kupovat, udělám si detailnější průzkum.
    KURE
    KURE --- ---
    PHOBOS99: A cim? Nejakej tip na svetylka?
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    PHOBOS99: Vypada skvele. Jen ta cena je ulet.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Skvělý set! A příští rok ho ještě osvětlím :)

DURDIN
    DURDIN --- ---
    MACOMIX: ta vlevo a uprostřed mi připomínají masážní ortopedické podložky pro děti. Ale ta pyramidka vpravo, ta je dost zákeřná teda, na tu jsem měl tu čest párkrát šlápnout :x
    KAERO
    KAERO --- ---
    MACOMIX: to je zakerne. ta vpravo by mozna byla jeste lepsi bez spodni 2x2 modre kostky, melo by to lepsi stabilitu kdyz se na to slapne. nebo kostku 1x1 s cudliky na vsech ctyrech stranach a dam tam pyramidu nahoru i po stranach?
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    Lego nášlapné miny.
    Pro lidi, kterým nevadí šlápnout na standartní kostky.
    Pro návod k sestavení si napište :)

KARADUM
    KARADUM --- ---
    Koukam, ze nejen Ruzovka jede poradne ceny:
    Muzeum Lega Tabor ATAT za 37k.
    VACA
    VACA --- ---
    Hele sorry omlouvam se uteklo mi sem par postu uplne mimo tema, myslel jsem ze jsem v poste :)
    Nic dramaticky jen odkazy na komponenty pcro pc, ale uff, fakt sorry!
    VACA
    VACA --- ---
    LEGO 42221 Technic NASA Artemis Space Launch System Rocket: Function! #lego
    https://youtube.com/shorts/Jb8zYmJH9RU?si=0NMKbldQMf29bKR7
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    KAERO, BONGI: Super, díky za nasměrování tipy!
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: A ještě do toho zasahuje minimální částka objednávky, někdy polatky za "lot" - tedy druh při balném a cena dopravy. Mám několik prodejců, kteří mi po hodně odběrech sdělili heslo při jehož zadání nemusím plnit minimální odběr, ale těch je málo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam