• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: Mame set z letosniho zari a jsou tam papirove, plastove a papirove s vnitrnim potahem v jedne krabici. :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    vyhoda plastovych je ta, ze pri rozbaleni si jednotlive sacky podavame z ruky do ruky a pozerame ake zaujimave a nove kocky su vo vnutri :D (bez otvorenia, lebo su priehladne :) )
    KAERO
    KAERO --- ---
    Aha, Gabinin domecek je starsi set (2023), myslel jsem ze to je novinka. a ma plastove pytliky, pricemz Ninjago drak je z letosniho roku (papirove pytliky).
    Mno doufam ze Lego fakt plne prejde na ciste papirove pytliky.
    BESH
    BESH --- ---
    BESH: Tak oprava. Nektere jsou dokonce ciste papirove.
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: My ted otevreli 2 nova lega a oboji byla dokonce kombinace. Vetsina pytliku papirova s vnitrnim "pogumovanim", ale i nekolik ciste plastovych. System v tom moc zatim nevidim.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    my teraz v novom sete (bmw) 2 navody v jednom papierovom baleni, kocky v plaste (7ks tusim).
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    NELLAS: nevim :) pripadne me napada, ze ty v plastu mohly byt nabalene jeste pred modernizaci linky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAJAOVA: U nás se prodává i z jiné než z kladenské?
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    NELLAS: jestli to neni podle tovarny, jestli prechazi postupne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERO: A není to třeba ještě nějaká starší sada? Jinak v něčem jsem měla všechny pytlíky kromě jednoho papírové, to bylo teprv divné.
    KAERO
    KAERO --- ---
    LEGO v posledni dobe dava kosticky do papirovych sacku. Ale ne vsechny. Drak z ninjago mel papirove sacky, ale Gabinin kouzelny domecek plastove. Nechapu proc, tusi nekdo?
    Navic - ty papirove sacky jsou zevnitr pokryte tenkou vrstvou plastu. Tusi nekdo jestli to je aspon celofan (snadno rozlozitelny), nebo klasicky polyetylen?
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    NELLAS: Jo no, me se libi uz dlouho, ale prave jsem si rikala, ze ji fakt nemame kam vystavit.. no ale byly takovy priznivy ceny, ze jsme se rozhoupali 😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIEW: Roklinka je nejlepší set, mám ji už skoro tři roky. Ale aktuálně je rozložená.
    BATY
    BATY --- ---
    LUCIEW: Tak gratuluju, ale vůbec vám to teda nepřeju!

;)
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    NELLAS: Je to tak, ale hlavne fanousky lega :D akorat uz to nemame kde vystavit 🤦🏻‍♀️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIEW: Možná se mýlím, ale trošku mi připadá, že se jedná o domácnost fanoušků Pána prstenů :D
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Lego Vanoce ❤️

SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    AXTHEB: To je mi líto, příště dám na to pozor.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SLAVIDAN: https://nyx.cz/market a případně linky do jednoho postu bude lepší
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SLAVIDAN: plx no. Kdybys nebyl stálým přispěvovatelem, tak to rovnou smažu, takhle se budu jen mračit. Na inzerci tu jsou jiné mechanismy. (Nabídky jedné, dvou hodně zajímavých věcí by byly ok)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam