• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DURDIN: Na webu bývají ke stažení všechny návody, ne? Takže by se ten návod dál i sehnat :)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    NELLAS: Když se teď na to tak dívám, tak by šel složit z běžně dostupných dílů, možná i podle toho obrázku. Jen si nejsem jistý těmi pařáty, to jsou asi přebarvené banány?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRAGED: Ale jo, když si připlatíš. Taky bych z toho brala jen ten Grond :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    Me prijde ze se snazili o nucenou perspektivu? Nejblizssi (nejnizssi) uroven hradeb vicemene v meritku minifigu, a vzdalenejsi vyssi hradby jsou jakoby daleko a tedy v mensim meritku. Uz jsem tohle videl u ruznych MOC, ale prijde mi ze to nikdy moc nefunguje.

Taky jsem zaujaty, me se filmovy vizual minas tirith nikdy nelibil, ja mam radeji original:
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Ano, ale samostatně nejspíš koupit nepůjde
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ten Grond je na tom imo nejlepsi:)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    TRAGED: nádherný model, ale klasické figurky v kombinaci s microscale působí fakt divně. Vnitřek v normálním minifig měřítku to sice má, ale takový nijaký.

THRAWN
    THRAWN --- ---
    TRAGED: ted sem s tim jdu, jako pekny no, ale ja s tim mam stejnej problem jak s tim barad dur, me proste nesedi moc to micro, ale postavit bych si to chtel to ne ze ne, ale na vystavku nejen ze moc velky, ale proste se mi to ani moc nelibi a to sem mega fanousek:) Grond dobrej:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Grond! Geond! Grond! Grond!

MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Vyzkouším sílu místního klubu, poptávám pro dceru duplo, nějaký mix kostek za nějakou rozumnou cenu, začalo ji to dost bavit tak bych ji u lega rád udržel.. Ideálně Praha a okolí, přijedu si..
    BATY
    BATY --- ---
    Tak, hotovo. Prozatím... :o)
    BATY
    BATY --- ---
    LEGO Printing at Home?! Testing the eufyMake E1
    https://youtu.be/RpDz7K4HkNU?is=ltAFygQ1G4k37Cf1
    TETREV
    TETREV --- ---
    KVIIIK: Je přesunutý za Luxorem. Tam jak jsou východy do parku.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tušíte někdo, co se stalo s modelem na pražském hlaváku, jestli byla expozice zrušená, nebo jen šla na údržbu? Byla to spoustu let taková pěkná jistota, takže prázdný plac na místě, kde stál model, mě dnes docela rozhodil :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    Zdarec, prosím nevali se vám někomu doma lego Duplo rybka Flounder? Rád Vás ji zbavím kdyžtak sz díky.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Vysledky nove Lego ideas: strihoruky edvard, Smouli vesnice a amsterdam s kanalem. Koukam ze muj vkus se dllouhodobe s Lego Ideas miji :)

Unrivalled innovation and remarkable creativity: LEGO® Ideas Review Results 2025-2 | LEGO® Ideas
    https://beta.ideas.lego.com/blog/0ca35d5b-df80-4a65-8838-23a0aee5f7c7
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    Ahoj. Nechcete někdo koupit stavebnici Discovery? Krabice je otevřena ale stavebnice nepostavená a sáčky neotevřené.
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Mě spíš zajímá, pro koho je určena tahle děsivá socha. Přijde mi to jako by to modeloval někdo z následovníků Picassa. Pro mě je to ztělesnění Uncanny Valley, což ostatně LEGO dělá v poslední době často.
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: aha, to byl tip, ale ano, bude Shrek 5.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Bude novy shrek film?:

Shrek, Donkey & Puss in Boots 72423 | UNKNOWN | Buy online at the Official LEGO® Shop US
    https://www.lego.com/en-us/product/shrek-donkey-puss-in-boots-72423

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam