• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ACID
    ACID --- ---
    STIEPAAN: jj, presne :)
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    navody sou v cajku! kdyz vzpomenu na ty temer orgasticky pocity, kdy sem otocil stranku, pridal par dalsich dilku a priblizil se tak konecny podobe stavenyho objektu...ach! kdyz me to pak omrzelo, zkousel sem dat dohromady varianty ktery byly na obrazcich z druhy strany krabice.
    MINON
    MINON --- ---
    CZUPA: nerikam, ze stavet jen podle navodu, ale kdyz jeden kdysi slintaval nad nekterymi stavebnicemi v katalogu a ani po nekolika pokusech neprisel na to, jak udelat tam to letadylko, nebo baracek, ktere by se k jeho dosavadnimu mestecku nadherne hodilo.. tam proste nekdy jeden s improvizaci spokojeny neni.. :<
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    AXTHEB: juhuuu, roboti sumo pravidla mega moc psycho :)
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    MINON: fuj navody! LEGO je prece o kreativite!
    a nejaky navod na zivot byste nemeli...:) to je mooc podobne :)
    MINON
    MINON --- ---
    GDY: nejsem si tim uplne jistej, ale neobsahovala nahodou sada ADVENTURERS nejaky samopal ? Asi bych mel taky po dlouhe dobe vytahnout lego zase z krabic, jak to tak pozoruju... chjo.. :)

btw, netusite o nejakych sajtach s navody ? prip. nechcete nekdo nejake (treba ty starsi :c) ) nascanovat ci vyfotit ? :)
    SALAM
    SALAM --- ---
    Lol, tak to je hc ;D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    i kdyz teda soutez byla po dvojicich

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No, legovytvory se muzou i docela poprat:

O co jde je vysvetleny v tomhle clanku
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    CROSS: jasne, vyzbroj sla vyrobit z ruznych sci-fi soucastek, vysledne zbrane tudiz byly takove bazukoidy :)
    jsem (a byl jsem) sice celkem pacifista, ale gangsteri a cajti ve meste museli byt a nebudou se prece latat vysilackama...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mno, tak sem se v sobotu zucastnil Robotickyho dne, a nafotil spoustu fotek - vetsinu mizernejch:), ale az to proberu, tak sem hodim nejaky fotecky legorobutku pri minisumo zapasech;)
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    AXTHEB: Pošli nějaký fotky toho tvýho robozázraku! Chceme ti ještě víc závidět! :)
    GDY
    GDY --- ---
    jj presne jak rikate, lego vyrabi spoustu "zbranojidnich" sad, ale nic, co by bylo nebo pripominalo soucasnou vojenskou techniku...
    SPARKIE
    SPARKIE --- ---
    ACID: jj, mel jsem piratsky hrad a tam bylo strileci delo...to byl kotel:-) trefovat tim panacky:-))
    CROSS
    CROSS --- ---
    AXTHEB: mno vcera jsem koukal na nejaky kousky ze serie Bionicle, a nevim, jestli je neco, cemu se lego vyhyba. tedy krome zbrani rekneme dvacatyho stoleti, zadny kalasnikovy a podobne.
    ACID
    ACID --- ---
    pirati a rytiri jsou uz strasne stary a tam zbrane jsou... dokonce i strilejici delo delali, co si tak pamatuju
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Jo, opustili, piratama, rytirema, a podobne. Soucasnejm zbranim se ale porad vyhejbaj, mam pocit.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad GDY: kdysi jsem cetl, snad v nejakym zurnalu typu 100+1 nebo takovem (je to uz opravdu dlouho) rozsahlej clanek o LEGO, kde prave psali o zasadach, jako ze lego zasadne nevyrabi jako soucastky zadne zbrane. (pamatuju si z detstvi, ze postavit nejakej kanon byla vyzva :-] a vyzbrojit ty pandulaky bylo mozny jen nekolika univerzalnimi bazmeky, ktere mohly predstavovat temer cokoli ;-])

kdyz ted vidim soucasnou produkci (no uz nekolik let), prijde mi, ze tenhle princip davno opustili...
    XETH
    XETH --- ---
    AXTHEB: pošli fotečky
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak sem si udelal robutka, kterej mi doma uklizi;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam