• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    ANT_39: super. taky mi to připomíná Quest for Glory, neboli Hero's Quest. :)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    WAKO: ja si stavel lode do vany, ale jelikoz jsem nemel ten originalni dil trupu lodi, byly to taky vzdycky ponorky
    WAKO
    WAKO --- ---
    ...no akorát já bych možná vzal obě chapadla ...hodilo by se to na vyprojektování menší průzkumné ponorky :)
    WAKO
    WAKO --- ---
    MAART: nejkrásnější krádež o který sem slyšel :)
    WAKO
    WAKO --- ---
    jho to jsou hodně zásadní věci...tohle všechno mi předal brácha ...já jsem pak už měl přístup k věcem tak od roku 1994
    MAART
    MAART --- ---

JON: jo, jo něco takovýho si vybavuju__určitě semseho snažil postavit z domácích zdrojů; najdi náhled nějakej; to bude tak rok 80 - 85 ne?
    WAKO: 6951 - zásadní! __neměl sem, ale (jste první kdo se to dozví;)jedno to chapadlo sem jednou na návštěvě čórnul spolužákovi__:) lego je holt vášeň__

__paxi eště vybavuju, že sme dýlovali s legáčkama - dva civilisty za vojáčka s tornou apod__:)

JON
    JON --- ---
    Ja jsem dzckz chtel ten nejoldskulovejsi zlutej hrad kde byli ritiri na konich, ale ti kone se jeste skladali z kosticek a na hlavach meli normalni kosmonautsky helmy. Bohuzel v ty dobe kdy jsem mel dost rozumu na hrani si s kostickama uz byla jeho vyroba beznadejne ukoncena :(
    RADAK
    RADAK --- ---
    to sem chtel a nikdy nemel :-(
    ACID
    ACID --- ---
    WAKO: tohle mel kamos
    IKA
    IKA --- ---
    WAKO: kona som vzdy chcela.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    6951 mám! :)
    WAKO
    WAKO --- ---
    WAKO
    WAKO --- ---
    WAKO
    WAKO --- ---
    WAKO
    WAKO --- ---
    taxem měl radost ze znovuobjevení mých archivovaných plánků, že jsem si je dovolil naskenovat a ukázat ;)

CATHACK
    CATHACK --- ---
    LEMUR: to je LEGO?
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    LEMUR: nadhera!!! To si postavil uplne sam??? :-))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    jé lego :) tak já přihodim něco svojeho :-)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    CATHACK: zajimave cteni, nevypada to ani tak slozite, kdyz clovek zjisti co za tim je.
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    ANT_39: dobrá, tak dám přímý odkaz: http://www.andrewlipson.com/escher/relativity.html
    ten chlápek dělá super výtvory, žádný lepidlo ani fotomontáže (když nepočítám tu vybouleninu)
    akorát to postaví tak, aby výsledná fotka fungovala jako optický klam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam