ZELENY: hele, to je tezky. ja at cokoliv napisu, tak to je z pohledu clvoeka, kterej ty vecio kterejch pise uz nekdy nejakym zpusobem provadel, a ty na ne odpovidas z hlediska cloveka, ktery je posuzuje selskym rozumem.
KDyz napisu ze bych pouzil kop, tak logicky takovy, jaky bych zvladl. Pro tvoji informaci, oblecnei si vybiram zasadne takovy, aby mne neomezovalo v pohybu, a kazdy rano pote co vstanu se lehce protahuju a pripadne chvilku cvicim kopy a udery na pytli (a zatim sem si pritom slachy nenatah, ackoliv predtim nedelam nejakej brutalni streching)
nicmene roztstep neudelam ani to v uvedene situaci neni potreba - po uspesnem pushkicku mas casto hlavu soupere na chvilicku zhruba ve vysi pasu coz je idealni na koleno, ale kvuli tem nozum bych koleno neriskoval
NAVARA: klidne se ptej v poste, ono nemuzes pocitats tim, ze laik bude mti sanci ubranit s eproti cloveku s dvema nozi - ja sams e za laika nepovazuju, nicmene taky pisu jen to, o co bych se pokusil:) zda by se mi to povedlo, je vec jina:))