• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASHRAKSebeobrana a sebeochrana - teorie a praxe
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MILASEK: Pokud někdo na tebe vytáhne nůž, jsi v bezprostředním ohrožení, jeho blbost ho na tebe vytahovat...
    MCD
    MCD --- ---
    MILASEK: Staci, ze utok primo hrozi... jinymi slovy staci, ze utocnik ma v ruce nuz a vzhledem k okolnostem je jasne, ze ho do tebe chce bodnout, nemusis cekat, az to skutecne udela (to uz by se taky treba nemel kdo branit).
    MILASEK
    MILASEK --- ---
    co jsem z toho pochopil tak ucinou obranu muzu nasadit az teprv tehdy, kdy uz na me utoci (bodl do me nuz, zacal skrtit, ....)
    nebo ma na to nekdo jiny nazor popripade by mi to vysvetlil po cesky a ne v pravnickym slovickareni
    MILASEK
    MILASEK --- ---
    jsem to tady trochu zazdil, nahodte nejaky tema
    MILASEK
    MILASEK --- ---
    hh, ucina metoda, ale kdyz ji prepadne nekdo ne zdejsi tak to bude horsi
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    :-D No nevim moje mati to vyresila jednoduse.. Kdyz se ji desne upovidana sousedka ptala co by delala kdyby ji na te desne samote nekdo prepadl maminka s ledovym klidem vytahla colta a rekla co by.. strilela bych.. No a od te doby vsici cikani v okoli maminku uctive zdravi :-)))) (PS: ta hracka ma munici jak malej tank.. jen ta blba kulka ma 10,5 g :-))
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    MILASEK: nj, asi máš pravdu... :((
    MILASEK
    MILASEK --- ---
    ASHRAK: hm, mam dojem ze u nas by to pekne potahali po soudech a z toho typka jeste udelali toho spatnyho
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    ALISTAIR: hehe, tak to má být :D až na to, že ten šampion měl zavolat policii sám...
    RADO1
    RADO1 --- ---
    ZAPPO: Moj zivot je az prilis fadny. To iba moja fantazia zije zivot znacne rozdielny :-))
    SYKES
    SYKES --- ---
    RADO1: jo, rozumim ti - a taky nevim cim to je, jen vim ze to tak funguje :))
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    ZAPPO: Buď připraven:)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Eh, pokud planujes prchat ze zajeti a omracovat hlidace, tak asi zijes nebezpecny zivot.
    RADO1
    RADO1 --- ---
    ZAPPO: No, asi mam stale moralne zabrany niekoho zabit, kto trebars len "hliadkuje", ked potrebujem ujst zo zajatia trebars.
    Ale dufam, ze sa do takej situacie nikdy nedostanem. Ale clovek nikdy nevie...
    RADO1
    RADO1 --- ---
    SYKES: ja netvrdim, ze nemas pravdu. Len si myslim, ze to nie je sposobene tlakom na cievy, ale na nervove cesty, nie?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    RADO1: Uprimne, netusil jsem, ze jde o humanni uspani bez nasledku:))
    SYKES
    SYKES --- ---
    RADO1: muzu ti potvrdit na vlastni kuzi/krk, ze pri spravnem skrceni prichazis o kontrolu behem sekund, ne desitek sekund, ac se to zda byt logicke co rikas ... "demo" od mistra me donuti to odklepat velmi rychle - vim ze pokud bych se nezmohl na obranu ihned, tak uz nikdy - nebyla by sila cokoliv udelat (umyslne neresim ze je na obranu beztak pozde, jde mi o ten stav) ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ASHRAK: takze vlastne televize timhle omracovanim ukazuje zpusob, ktery uzit - byt v obrane - vede k efektivni likvidaci...

co treba tedy Shatterhandova varianta s uderem do spanku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam