• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASHRAKSebeobrana a sebeochrana - teorie a praxe
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    CYBERKOTLIK:
    dost se o tom cet a spis mi prislo dobry, jaky tam byly rady jak se zachovat v ruznejch situacich, hlavne psychicky... ale zase sou tam takovy moc ziedalizovany chvaty, jako s tema pistolema etc... ty delas co?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FSTAB: ja sobne sm byl jen na jednom seminari, nicmene myslim ze metodiku maj dobrou, nektery veci bych ovsem nekousel (konkretne s tim nozem mi to neprijde dobry)
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    CYBERKOTLIK:
    parada, konecne normalni lidi :) si i vem von jak utoci jak zombie zpomalene tezkopadnym pohybem a ten druhej dela skoro tak rychly pohyby jak v realu,,, a hlavne vi co pride zejo, choreografici :D

a este to: co si myslite o efektivnosti krav maga?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FSTAB: nemusis nic tocit, vsichni vie ze tohle je spartakiada, takovejch veci je na netu mraky....
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=xWrviw6M9Eo
    takovyhle videa mi pridou nepochopitleny, dycky ten utok tim nozem,,, to prece v realu nikdo nedela, aspon ja osobne matu druhou rukou, schovavam nuz do posledni chvile a kdyz se jedna o utok tak dynamicky menis vedeni noze abys nepritele zmatl ne? ja to natocim asi na telefon odpoledne, todle fakt nechapu heh
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    chci se zeptat, vrha tady nekdo noze typu segal wave technikou?
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    BRUKEV:
    to se ti po uderu trosku ohne a uz to nezavres...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    http://www.aukro.cz/item311276298_teleskopicky_obusek_nova_verze.html

Nevíte někdo, co je to za typ? Zda čínský šunt, či co? Vypadá na nekalený, ale to je ekl.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    GILHAD: Neposadil ses sám? To mě to jde docela snadno, musiš se zvedat pomalu, rovný zada, netahnout to ramenem. Vypada to jako Drakula když leze z rakve :)

GILHAD
    GILHAD --- ---
    hmmm ja byl sesnerovanej, ze jsem rameny nepohnul ani kdybych chtel a posadit jsem se taky sam z leze nedokazal ... ale srostlo to fest.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    hmm, tak týden pryč a pořád mi v to přeskakuje.. Asi se moc hýbu. :(
    A nosili jste ruku v tom trojcípym šátku? Ja to asi zkusim, doktor řikal, že nemusim, že stačí volně spuštěná ruka, ael i chuze mi stim ramenem škube.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Jo, mit to co nejvic v klidu, at to spravne sroste - ty kosti se musi proti sobe chytit a trva to nez je ten spoj natolik pevny, aby se zase hned nerozlomil pri pohybu. Nemusis nic tahat v rukou, lehke zakrouzeni rameny ti to polame klidne taky, dokud to neni dost pevne srostle ...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ESELVIRA: No, asi tím nehýbat, aby to srostlo. Měla bys to mít fixované, aby se úlomky kosti nemohly vůči sobě pohybovat.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    CYBERKOTLIK: jo, taky jsem se ještě nechala přiomotat normálníma obvazama, je to o trochu lepší. Ukazat se mu jdu za 5 dni, tak snad se to nějak zlepší. Oni mi toho na pohotovosti moc neřekli. Klidem myslíte co? Celodenně lůžko? To snad neni nutny, pokud nic netaham v rukou, ne?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ESELVIRA: driv se delala fixace normalne sirkejma obvazama, a to podle me drzi lip, tak mozna zkusit skocit za doktorem, rict mu ze se to ejbe, nechat si klidne udelat rtg a at ti udela poradnou fixaci
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ASHRAK: Asi jim dal čas aby srostly.
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    to můj kámoš měl kdysi zlámaný obě klíční kosti a furt trénujeme
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    ZATRSATR: no do haje..
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    ESELVIRA: co ja vim, tak to hce cas a hlavne klid, nezatezovat.jednomu znamymu to nesrostlo, pac par dni na to zacal hned cvicit na kontrabas a preskakujemu to doted...
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Mohl byste někdo poradit co se zlomenou klíční kostí? Dostala jsem mandzenovu fixaci, ale stejně mi tam ta kost pořád přeskakuje, jsem zvědavá, kdy to začne srůstat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam