• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASHRAKSebeobrana a sebeochrana - teorie a praxe
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    caute, potreboval by som radu: moze lenivec - ITckar sediaci za pocitacom uz asi 10 rokov zacat s thajskym boxom? Ja len ci to ma vyznam, mam tu par medrov od panelaku nejaky klub... (yo a boli ma koleno, ale doktor vravi ze mi nic nie je)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: oka, to mě těší :-) toš měj se fajně!
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: Jen jsem rad za slusny ukonceni diskuse. Na nyxu ne tak casty jev :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: za jaký? :O
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: Beru Tě za slovo ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: asi moc komplikovaný, tak třeba jindy ,)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: To není pravda. Já netvrdím, že je aikido nebo karate špatné. Tvrdím, že má Pavel libovej program pro děcka. Dávám doporučení, nekydám hovna na jiný. V tom je rozdíl.
    TRIPRD
    TRIPRD --- ---
    KLERIK: V peti letech je to naprosoto jedno, zjisiti si jen jestli umi pracovat s detma. Ma to sva specifika. A jeste, jestli je to klub ktery ma detskou pripravku tak je to v pohode. Jestli uci aikido jako takove petilete deti, je to scestne.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: tahle úvaha nefunguje už jenom proto, protože máš na jedné straně konkrétní školu, na druhé straně zobecnění aikido, karate, v neposlední řadě taky hodně velkou časovou proluku - s nadsázkou: co učil PM v dobách, kdy jsi chodil do karate? .)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: Je to samozrejme nadsazka, ale Pavel ma jednak libovej program co se sebeobrany tyce, ale predevsim poyb/sila/kondice.
    Kdyz si vzpomenu, co s nama delali na aikido a na karate, kdyz jsem byl decko, tak bych tam teda uz nesel :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KLERIK: volil bych spíš podle dobrého učitele, než konkrétního bu, dobrý výsledky pro děti má třeba i judo a na sebeobranu pro děti je taky hodně zajímavý.
    RADAR_PIBTL144: tak lidi co mají názor o tom, co je jediný da best jsou minimálně podezřelý :-) ale chápu, že ve víru nadšení není někdy ten smrad cítit...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KLERIK: Aikido má mezi bojovníky špatnou pověst, protože na něj často letí hipíci a intelektuálové, co podléhaj touze nějak obejít dřinu,
    ale IMHO jsi udělal dobře.
    Každé (dobré) BU má svoje, a aikido je (u dobrého učitele) dobrá volba.

(I když bych je občas nutil cvičit trochu jako v džudu. Víc kliků a tak... :)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    KLERIK: Practical Hung Kyun Pavla Macka je best volba, pokud jsi z Prahy.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KLERIK: Já dával šestiletou dceru na karate, přijde mi univerzálnější a jako základ vhodnější. Na druhou stranu si myslím že jakékoli BU je pro dítě fajn a primárně záleží na učiteli a hlavně dítěti, jestli ho tréninky baví.
    S474N
    S474N --- ---
    KLERIK: proc zrovna Aikido? Respektive obecne, chces aby se zajimala o "bojove UMENI" nebo aby se umela realne branit?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Zdravím.
    Potřeboval bych poradit.
    Mám 5ti letou dceru a přihlásil jsem jí tento týden na aikido.
    Chtěl jsem aby měla nějakou aktivitu,která by se jí hodila i do budoucna do života(sebeobrana,disciplína,umění řesit krizové situace,......).
    Myslíte,že aikido je to pravé.
    Zdá se mi nej,ale rád bych i názor dalších lidí.
    Díky za čas i případné rady.
    SPACEANGEL
    SPACEANGEL --- ---
    GIRK: Myslim, ze tam je zakazany vsechno...
    viz: http://sorudo.cz/cs/blog/recenze/cestovani
    GIRK
    GIRK --- ---
    prosim pekne vi nekdo jestli je legalni mit peprak v balkanskych zemich? hlavne me zajima Srbsko, Bulharsko, Cerna hora, Makedonie?
    GGG
    GGG --- ---
    ANARCHY: tak presne tyhle jsem zatim pouzil, neni to uplne stejnej ilustracni styl, ale zatim to tak asi bude
    diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam