prave proto mi ten clanek prijde na srovnani myslenek uchylnej. tohle premejsleni dokonale naplnuje definici zcela zjevne neprimereny obrany. zrovna to probirany napadeni - jasne, utocnik je zjevne dement, o tom zadna a nikomu nepreju takovyho potkat. bejt u toho, asi bych se na to taky nemoh necinne koukat. nicmene, nebyl to zamernej utok s cilem nekoho zabit a dle idnesu to skoncilo "rozsahlymi pohmozdeninami". wow, tak to je brutal, kvuli tomu fakt ma smysl tahat bouchacku.
proc asi policajti a soud hodnotili ten utok prilis mirne (z vaseho uhlu pohledu)? protoze pro ne je to taky banalita. takovouhle uplne stejnou nakladacku od fizlu dostane kazdej druhej fetackej corkar, kteryho chytnou, to je denni chleba a nikoho to nevzrusuje. stejne tak soudy maj srovnani se skutecne zlejma utokama, ktery jsou vedeny opravdu s likvidacnim cilem, takze nad timhle celkem mavnou rukou.
BRUKEV: kdyby moje manzelka utok tyhle intenzity nepreckala v bezpecnym dvojaku, tak by si potom v nemocnici jeste sama vynadala:)
LODBROG:
NAVARA: mne prave taky parkrat nepekne rozslapali (velikost je nekdy hovno platna:), a diky tomu mam klid, protoze sice mam dodneska nejaky nasledky, ale vim jaky to je a nemam z toho panickou reakci jako nekdo, komu v zivote ani netekla krev z drzky