KENJIRO: jezis, jaky teorie? z komentare o dvou odstavcich nedelej vycerpavajici filosofickej system, kterej pokreje vsechny mozny sebeobranny situace
nastavim zrcadlo: na tom originalnim videu byl brutalni "smrtici" utok, kvuli kterymu ty nasrane blogujes, ale za kterej nicmene soud s klidem vymeril pohodovy tri roky podminky:) co na to reknes?
podivej, ja si uvedomuju, ze oproti normalu (prumeru) jsem dost mimo. stejne jako ty -akorat nevim, jestli ty si to taky uvedomujes. ty ses z nasili zjevne abnormalne posranej, mne je nasili zjevne abnormalne u prdele, a soudy, jak se zda, tvori kompromis mezi nasimi vyhrocene opacnymi uhly pohledu.
ja bych to shrnul asi takhle - myslim si, ze nez dite zacne behat, tak se musi nejdriv naucit chodit. z logiky veci. jinak se to bud nenauci vubec, a nebo bude behat blbe, a nebo si pritom jeste ublizi. s nasilim je to stejny. kdyz nemam ani na level jedna, tak se nemam co srat o patro vejs. proste se smirim s tim, ze na to nemam. budu se vyhejbat konfliktum, omlouvat se, nechat se urazet, mit srazenou prdel. a kdyby to nezabralo a nekdo me vrazdil, tak jako nejposlednejsi z poslednich moznosti, pred niz mam (musim mit!) svatou hruzu, lze mit strelnou zbran. muze ji mit i clovek, kterej na ni psychicky ani zkusenostma nema, jako nouzovou pojistku. kazdej si predstavte svoji babicku, jak ji nekdo vrazdi, a ona vystreli ze sve legalne drzene pumpovaci brokovnice. treba se ve stresu splete a nekoho zabije zbytecne. smolik, nikdo neni dokonalej, to je riziko hry - na strane obrance i utocnika. to je u me oukej.
ale oukej u me neni to, ze nekdo, kdo o tom vi lautr hovno, protoze na strileni do lidi kouka v televizi a hlavu mu taky nikdy nikdo nerozslapal, si da devitku do kapsy a najednou mu vyroste pero o pul metru a zacne "resit konflikty". chybi mi troska pokory typu "zbran mam, jen kdyby bylo nejhur, neumim si to ani predstavit, fuj", misto toho se tu o par prispevku niz vedou kovbojsky kecy, za ktery by se nemuseli stydet ani prazsky mafiani
GILHAD: jestli je to pokus me vmanevrovat do nejakyho absurdniho vyroku, tak to nezeru. hele, mas mozek a kdyz chces, tak umis i cist, tak nezamenuj UCINNE a NEPRIMERENE. v pripade fyzickyho utoku se ucinne a primerene fyzicky bran, to da rozum
S474N: s tebou ja se bavit nebudu, protoze to nema cenu - bud jsi troll, nebo jsi kolosalne naivni. tak jako tak, nemame si co rict, zij v miru na sve planete.
a az treba nahodou jednou budes drzej na hlidku statnich, a oni ti za to daj pres drzku a nechaj te podepsat protokol, ze jsi cestou na zachytku vlivem opilosti upadnul, tak si na me vzpomen:)
BRUKEV: fakt. nejen si to myslim, ale uz jsem to i mnohokrat videl. a taky verim v to, ze cim vic nafouknutej balonek mas, tim rychlejc splaskne:)