rozčílenej je GANBOY a chce po mě 500 korun českých za výrobu novýho (D.I.Y.???) rámu na síto... LOL!
tenhle fakt mě teď rozhodil(!) natolik, že jsem sem musel opět (a snad už i naposled) vlízt podělit se s váma :)
určitě to každej vidíme jinak, samozřejmě,
vtipný mi prostě přijde to, že když jsme se s mojí přítelkyní (a spolupachatelkou) včera vrátili z týhle akce, tak jsme se smáli až jsme se za břicho popadali.......
smáli jsme se, když jsme vymejšleli jak naaranžovat tu fotku, abychom vypadali, co nejvíc jako "reggae fundametalisti", "mávači vlajkama" - no prostě tak, jak si nás tady děcka představujou, abychom ty jejich představy KONECNE naplnily................ a abychom jim (snad) ukázali, jak je jejich nahlížení na celou věc ujetý...
a jakej je výsledek? - autor tohodle všeho - GANBOY neprokázal ani špetku smyslu pro humor a chová se jako uražený děcko a neumí se k tomu postavit jinak, než že od Crossu chce proplatit 500.- jako odškodnění (prý už mu tu "škodu" vypočítal truhlář - no to mě poser, to je fakt joke:))) ...další aktérka - ENKATT - se prostě nedokáže smířit s tim, že celá ta naše včerejší akce byla sranda / recese a raději se dál sama utvrzuje v tom, že jsme to dělali (snad) "ve jménu Boba Marleyho" - bojí se opustit svojí bublinu, kterou si tak pracně vytvořila...
hlavně že si tady GANBOY teďka hraje "na respekt menšinám" -
jeho oblíbená hláška: "nežereš maso - nepochopíš vtip"
je největším důkazem jeho intolerance..........
pořád a pořád se navážíte do někoho jinýho a jednou jedinkrát se někdo naveze do vás a najednou ztrácíte půdu pod nohama... jak patřičné...