GIO: ale on taky neni tabor jako tabor. ja jsem treba na tento typ klasickeho tabora zacala jezdit az v 18 jako vedouci a zadnou skautskou prupravu za sebou nemam a tim padem mi to ani neni nijak blizke. u nas se nevztycuje vlajka za hromadneho zpevu, nenosime na krku mamuti kly a tabornicke odrhovacky typu stanky jsem rovnou zakazala :) vedouci jsou vsichni vysokoskolaci, z toho nekteri studenti vytvarnych skol, a proto nelpime na taborovych kycich, myslim, ze se snazime deti vest ke vztahu k prirode a obecne okolnimu prostredi, ale soucasnymi zpusoby, ktere jsou nam blizke. vymyslime kazdy rok nove hry, vyblbneme se na kostymech, diplomech, zkratka na vsem, co deti na tabore provazi, myslim, ze to nadseni z nas prechazi i na deti a ze je to proste sranda pro vsechny zucastnene.
ja osobne jsem jezdila jako mala na hromadne tabory treba pro sto deti, kde se spalo v chatkach, chodilo na diskoteky, od 13 tajne popijela cervena poezie... v te dobe se mi to libilo, protoze jsem neznala nic jinyho, ale zpetne je mi lito, ze jsem nemohla zazit nic poradnyho jako ty "nase" deti ted.