• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    FOXOVA: pokud bys neco potrebovala z prahy dovest ( aby to clvoek nejak rozumne unesl, kdyz je mimoprazsky ), tak ti to mohu priblizit do velkych popovic ( vlakstanice strancice ), pokud ti to pomuze ;-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    FOXOVA: joo aha já z minulého příspěvku pochopila, že se stěhujete do prahy, kde budete trávim všechny prac.dny.
    no tak si zkus vyfiltrovat benešov? to taky není malé město
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    VERONIKA22: ja vim, akorat nejsem z prahy a tam jezdim malo... navic po praci vyzvednout deti 15 km od prace a jet zas pak do prahy... nerealne...ale dik
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    FOXOVA: dej si na aukru vyfiltrovat hračky z oblasti praha a přihoď na vše co je za rozumnou cenu. od koruny je tam toho milion. pokud teda máš pak čas si to vyzvednout a neplatit poštovný.
    já to takhle dělám pro azylový dům a to jsme malé městečko a přesto s úspěchem.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    Prosim, nastoupila jsem do skolni druziny jako vychovatelka, kdo mate odrostlejsi deti, a zbavujete se hracek po nich, knizek a pod prosim myslete na me. Vyfasovala jsem jednu krabici hracek - krabicka lega, 2x pexeso, 1x clovece nezlob se, 1x dreveny kostky a 3 knizky. Tim fakt 30 deti druzine nezabavim. Rada vas toho zbavim, pripadne za rozumno odkoupim.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARKYTKAK: jojo o bylinkách a papíru vím :o)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    Me prijde, ze jsme v detstvi sbirali vic. Pampelisky, lipu, hluchavky, kopřivy, stovik, kaštany, papír :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    VERONIKA22: hele u nas sbiraji deti ve skolce a pak to lesnikum predavaj spolecne. Neco za to pak dostanou.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ZASTERKA: taky jsme to vozili k lesníkovi a na tu dobu dobré penize,nebo spíš na ten věk.Měli jsme u nás "kaštánku",tak se jezdilo s vozíkem. :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZASTERKA: ty bláho tak to jsme ještě nikdy neslyšela. co se taky dneska vykupuje :o/
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    VERONIKA22: já jako malá na vesnici sbírala taky kaštany a bukvice a vykupovali je u nás... sice za hrozně málo, ale byla jsem ráda, že jsem si vydělala nějakej peníz... nevím, jestli je ještě někde vykupují
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    THE_MIRACLE: myslim, ze ne. Predtim tam byla jen svetla stena s par obrazkama a detskejma samolepkama. Vcera jsem se rozmachla stetkou a barvama, muz vrtackou. Takze kdyz to nebudou chtit v postylce daj to na polici. Doufam :]]
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FOXOVA: ale budes.... budes... :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    nedalo mi to a upravila jsem holkam spaci koutek v nasi loznici. Doufam, ze uz nebudu mit diky tem polickam zahazenou postel hrackama
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: my chodíme teda dopoledne..nejprve nazdobíme stromeček zvířátkům a pak doma,aby Ježišek věděl,kam donést dárečky!
    My to nějak moc nekombinujem.. vezmem jablka,mrkev .. uděláme z toho řetěz,pak něco pod stromeček.. bydlíme v Ostravě,navíc malý toho zas moc tolik neušel,aby to byla joo procházka do lesa.. máme tu u baráku Bělský les,co si budem povídat les to uplně není,ale zajíc,srnka tu proběhne - krmelec máme hned z kraje.
    Letos bysme mohli dojít ke vzdálenějšímu krmelci,tak "přibalíme" kaštany :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    THE_MIRACLE: k tomu vyprošťování. když si vezmeš autonehodu tak bez autosedačky se tam dítě pomlátí néli spíše rozml..... a vyprošťování bude stejně tragické.
    ale v autosedačce zůstane více méně v bezpečí s několika modřinami a že vyproštění půjde hůř bych neviděla jako mínus. lepší mít modřiny než kdo ví jestli přežít.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZEMINO: no téééda to je naprosto dokonalý nápad! vánoční odpolední procházka je fajn ale udělat ještě toto je naprosto dokonalý. tak to se budu opičit a brzo zavedu. nemohla bych poprosit o seznam co se kromě sena, mrkve, kaštanů, žaludů smí zvířátkům dát? např. ty buráky mě překvapili, tomu bych snad ani nevěřila. ale ráda to slyším doma je míváme :o)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FOXOVA: ono je to jeste krapet komplikovanejsi, ze druha dcerka je na ceste :-). ale ano. takhle nejak to udelam.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    THE_MIRACLE: tak tahle sedacka je koncipovana do 5 let. pokud se ti tam stale jeste vejde, tak to neres a kup pak tu ktera je od 15 -36 kg. tzn ze ma podsedak + zada s polohovatelnou operkou hlavy. Od urciteho veku uz ti pak bude stacit jen ten podsedak. Tudiz zadna koupe sedacky na pul roku.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    THE_MIRACLE: a vzhledem k tomu si myslim, ze ji ta sedacka bude treba v6ti, 8mi letech vyskove nepohodlna, tak pak bude jezdit na podsedaku... treba
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FOXOVA: ona je dcerka trochu obrik - na vysku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam